warlock Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 imi poate da cineva o idee cum pot repara/fixa/intepeni nuca de la oglinda? s-a slabit in timp si nu mai sta deloc. NU stiu cum se poate da jos oglinda, banuiesc ca are vreun surub acolo. oglinda ca in poza asta multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 (editat) ii pui o nuca noua sau incerci cu poxipol vezi daca poti sa scoti oglinda, am impresia ca nuca aia are un surub in spate... Editat Martie 11, 2009 de guy.til Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Daca oglinda are cheder scoate-l,apoi scoate oglinda si trebuie sa gasesti ceva sistem de strangere in rama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Martie 11, 2009 Autor Share Postat Martie 11, 2009 n-are nici un fel de cheder, altfel ma prindeam ce am de facut. daca ajung in spatele oglinzii (sticlei) cred ca mai departe ma descurc. hm, daca o sparg? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 imi poate da cineva o idee cum pot repara/fixa/intepeni nuca de la oglinda? s-a slabit in timp si nu mai sta deloc. NU stiu cum se poate da jos oglinda, banuiesc ca are vreun surub acolo. oglinda ca in poza asta multumesc. o spargi daca incerci sa o scoti ...incearca prin spate sa tocesti olecutza ferul ala de la nuca ...daca nu merge cumpara alta ...asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate