yhorace Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Am un fz6 n din 2006 si vreau sa ii montez instalatie bi-xenon, cine imi poate recomanda de unde sa il iau si la cine sa il montez.sa fie de incredere, service/mester/profesor si ce temperaturi de culoare recomandati1 numai de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 eu am luat de la userul "l.u.v." un om super de treaba care asigura si montajul in bucuresti. mi l-am montat singur, e destul de usor si am de 6000k care e un alb pur. unii zic ca temp ideala ar fi 4000k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saint Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 (editat) eu il am de la Alex. ti-l recomand. /index.php?...60&hl=xenon Editat Martie 13, 2009 de saint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yhorace Postat Martie 13, 2009 Autor Share Postat Martie 13, 2009 multam din ce am mai citit erau cativa ce spuneau ca 8000K ar fi cea mai frumoasa culoare ramane sa ma hotarasc nu frumusetea ma intereseaza ci sa vad cat mai bine. si rapiditatea becului la flash. in prezent nu stiu exact pt FZ6, daca se poate pune doar pe faza scurta sau lunga am inteles ca se se monteaza direct pentru ambele, faze astept si alte opini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saint Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 multamdin ce am mai citit erau cativa ce spuneau ca 8000K ar fi cea mai frumoasa culoare ramane sa ma hotarasc nu frumusetea ma intereseaza ci sa vad cat mai bine. si rapiditatea becului la flash. in prezent nu stiu exact pt FZ6, daca se poate pune doar pe faza scurta sau lunga am inteles ca se se monteaza direct pentru ambele, faze astept si alte opini. ce bec ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yhorace Postat Martie 13, 2009 Autor Share Postat Martie 13, 2009 ce bec ai? PE CARTEA TEHNICA NU SCRIE NEAM DE TIPUL DE BEC DAR AM INTELES CA H4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 vb cu userul sebby, este de nota 10, recomand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 PE CARTEA TEHNICA NU SCRIE NEAM DE TIPUL DE BECDAR AM INTELES CA H4 daca ai H4 se poate pune BIXENON recomand cu incredere Alex...am doi amici care si-au pus la el si in vara o sa imi pun si eu......eu am cumparat prin el de pe ebay si este un user FOARTE serios si de cuvant sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Recomand userul alex-bandit. Nu am xenon de al el (inca), insa am vazut kituri montate de el si sunt meseriase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Recomand userul alex-bandit. Nu am xenon de al el (inca), insa am vazut kituri montate de el si sunt meseriase. de el ziceam si io mah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Apoi 8000k e lumina albastra si arata f bine, dar vede mai slab. Cica pe ploaie, ceata si vreme urata nu vezi mare lucru. Alb pur are 4100-4300k si alea au cea mai mare cantitate de lumina. De aia se pun pe masinile cu xenon din fabrica. 6000 e deja putin albastrui, dar vad ca se comercializeaza cel mai mult. Si mie imi surade o instalatie bixenon, si daca o sa pun, o sa caut 4-5000k pt ca lumineaza cel mai bine si asta ma intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yhorace Postat Martie 16, 2009 Autor Share Postat Martie 16, 2009 multumesc pentru sugesti dupa ce se va mai incalzi voi opta pt un besc intre 4000-6000k daca gasec de 5000k ar fi perfect. a si tot atunci voi vedea la cine il instalez in functie preturi,becuri,instalati tin cont de parerile voastre baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate