TROLL Postat Ianuarie 7, 2006 Share Postat Ianuarie 7, 2006 Indraznesc si Yo sa va arat noua mea achizitie,sa va dati cu parerea, desi am o singura poza pana acum.Poza facuta inainte de UPGRADE, adica: AKRAPOVICH carbon,furtune racing etc,etc.Voi reveni cu poze mai incitante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Ianuarie 7, 2006 Share Postat Ianuarie 7, 2006 Indraznesc si Yo sa va arat noua mea achizitie,sa va dati cu parerea, desi am o singura poza pana acum.Poza facuta inainte de UPGRADE, adica: AKRAPOVICH carbon,furtune racing etc,etc.Voi reveni cu poze mai incitante. Sa o calaresti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Ianuarie 7, 2006 Share Postat Ianuarie 7, 2006 very nice, man! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Ianuarie 8, 2006 Share Postat Ianuarie 8, 2006 felicitari si cati mai multi km fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Ianuarie 8, 2006 Share Postat Ianuarie 8, 2006 s-o calaresti fara incidente man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Ianuarie 10, 2006 Share Postat Ianuarie 10, 2006 Sa-i dai in gura sanatos!! Pai modelu asta de Fireblade (98-99) este pur si simplu genial. Beton!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate