vass_alexandru Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 (editat) Dupa ce am aflat cum e cu casca (cum trebuie uscata in cuptorul cu micrunde si nu avem voie sa lipim un actibild ) acuma sa spuna careva starea baiatului. Stie careva unde gasesc un stiker :" A nu se scoate decat de catre SMURD" Chiar vreau sa-l lipesc de casca indiferent daca isi schimba proprietatile de absorbtie a socului, pe riscul meu. Un PM va rog, daca stie careva . Editat Aprilie 1, 2009 de vass_alexandru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Mai stie cineva ceva despre persoana accidentata si despre motorul lui?Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 pacat pacat pacat...mare pacat ca sezonul acesta a inceput astfel... eu-s prudent de fel nu ma enervez & stuff... insa ce citesc pe aici zilnic ma pune serios pe ganduri... ceva nu este in regula si a cam inceput sa imi fie frica... insanatosire acelui baiat si... cu restul se va descurca el... cel mai important este sa se faca bine... ce va mira, nu stiu. nu s deloc geniu, dar chiar si eu mi am dat seama...traficul din Bucuresti, mai ales, UCIDE....nu detaliez, se gasesc argumente pentru sustinerea afirmatiei, e pueril sa le enumar...le stim cu totii, insa suntem ori prea mandri ori prea inconstienti/ pasionati sa recunoastem ca riscul e foarte mare. pe cat de mare riscul, pe atat de mare castigul...ORI BA anyway, insanatosire! si..take care Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate