EVO MOTORS.RO Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 (editat) La rotor intern malossi , nu mai ai nimic , lumini etc. Editat Iulie 23, 2009 de sorin.bc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igrec Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 cum se numeste carena aia de sub sa , unde vine stopul si numarul ( de obicei ) ? si de unde putem procura si noi ? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat August 2, 2009 Autor Share Postat August 2, 2009 cum se numeste carena aia de sub sa , unde vine stopul si numarul ( de obicei ) ? si de unde putem procura si noi ? mersi ii spune undertray parca nu st exact dar aia am facuto eu am construit-o daca esti interesat si vrei... vb pe mess maniac_biker_46* pozeee aeroxxx /index.php?...t=#entry2010031 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 nu cred ca a mai fost postat: imi cer scuze anticipat daca mai e pus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 nu cred ca a mai fost postat: imi cer scuze anticipat daca mai e pus. misto filmarea si mai ales scuterul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Superb.Sa-l stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secbiker Postat Noiembrie 4, 2020 Share Postat Noiembrie 4, 2020 Sr-ul meu Morini Ditech stoc prinde aproape 100 pe ceas, deci si din 50 cmc se poate ajunge la viteze mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate