LOTRU Postat Ianuarie 12, 2006 Share Postat Ianuarie 12, 2006 Asa!Si daca ar sti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Ianuarie 12, 2006 Share Postat Ianuarie 12, 2006 Chiar dac'ar sti tot n'ar dedica niik pen'ca e retardat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 12, 2006 Share Postat Ianuarie 12, 2006 FELICITARI! 5 km pe frig,wow,esti mai tare ca Szolt sa mor,jos palaria! Il cheama Zsolt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Ianuarie 12, 2006 Share Postat Ianuarie 12, 2006 Il cheama Zsolt Pe cine?!?!? Nu'ti mai cumpar DRul pen'ca m'ai suparat cu remarca ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Ianuarie 12, 2006 Share Postat Ianuarie 12, 2006 n-a facut o remarca, ci te-a corectat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Ianuarie 12, 2006 Share Postat Ianuarie 12, 2006 Multumesc domnu' Raul,sunteti un inger! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Ianuarie 12, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2006 oameni buni... e 13 ianuarie. ce a fost a fost. parerea mea m. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Ianuarie 12, 2006 Share Postat Ianuarie 12, 2006 Fratilor ce dragut e topicu' ma caca pe mine de ras iar despre mersul iarna la arc sau unde vreti voi... fiecare e liber sa faca ce vrea nu ma dau cu motoru' vostru, nu cadeti in locul meu, oricum la mine e de inteles de ce ma dau de cand am carnetu' in fiecare zii....DE AL DRAQ SI DE RAZGAIAT...PT. CA POT...oricum mama nu ma mai recunoaste ca pe fiul ei cand sunt pe motor, tata ma balacareste cand ma prinde, frati ma injura... da ce io sunt devina ca pana si spermatozoidu' meu a mers cu spatele si avea 3 cozi???(asa zice doctorii da cine-i baga in zeama ca io muuuu) Cat despre portocale va multumesc frumos dar prefer bere daca sunt in pat ca in rest....sunt calare deci nu beau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate