renegatu'wannabe Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 (editat) Ce parere aveti de noul motor de la Yamaha?Enervant la modelul asta care ca design arata beton e motorul care e monocilindru.Stie careva cum se aude motorul asta?E acelasi de pe XT Technical Info Engine Engine type 4-stroke, single cylinder, 4 valves,SOHC Engine cooling Liquid cooled Displacement 660cc Bore x stroke 100 x 84.0mm Compression ratio 10.0:1 Maximum power 33.4kW (45 HP) @ 6,000rpm Maximum torque 56.2Nm (5.73 kg-m) @ 5,250rpm Lubrication system Dry sump Carburettor/Fuel supply Fuel injection Clutch type Wet, multiple-disc Ignition system TCI Starter system Electric Transmission system Constant mesh, 5-speed Final transmission Chain Fuel tank capacity 15 litres Oil tank capacity 3.4 litres Chassis Chassis: Steel tube truss diamond Front suspension system Telescopic Fork Front travel 130mm Rear suspension system Swingarm Rear travel 120mm Front brake Dual discs, Ø 298 mm Rear brake Single disc, Ø 245 mm Front tyre 120/70-17 Rear tyre 160/60-17 Dimensions Length 2,070mm Width 860mm Height 1,115mm Seat height 805mm Wheel base 1,420mm Minimum ground clearance 200mm Dry weight 174.5 kg Editat Ianuarie 13, 2006 de renegatu'wannabe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Ianuarie 18, 2006 Share Postat Ianuarie 18, 2006 o aparut de mai de mult, cred ca e ideal pt incepatori si pt oras o aparut si fratele mai are mt 01 cu motor de 1670 cc parca si o mai aparut si mt - 0s (motorul meu preferat) care din fericire inca nu se fabrica, ii mai frumoasa asa unica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Ianuarie 18, 2006 Share Postat Ianuarie 18, 2006 (editat) monocilindru sa-ti vibreze casca pe frunte o sa aiba succes la femei Editat Ianuarie 18, 2006 de arunescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Ianuarie 18, 2006 Share Postat Ianuarie 18, 2006 Sincer sa fiu... Mie-mi place mult mai mult MT-01 shi MT-02.... Imi place si designu' foarte mult, si mai ales cum suna... n-am auzit cum suna MT-03, dar nu cred sa sune la fel de fain ca si V-ul de la MT-01 si MT-02.... DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Ianuarie 22, 2006 Share Postat Ianuarie 22, 2006 din cate stiu sunetul seamana cu cel al lu yamaha xt 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Ianuarie 22, 2006 Share Postat Ianuarie 22, 2006 e cam ciudatica motocicleta...sincer nu cred ca este facuta pentru clasa la care trebuie....e o stradala prea subtirica dupa parerea mea....ca un fotomodel..inalta si slaba,dar asta nu inseamna ca trebuie sa imi si placa.motoru seamana cu un cbr125 necarenat parca.....acuma nu stiu cat de multa dreptate am da imi zic numai parerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 MT-0S este doar o propunere de tunning da ce ziceti de propunerile de tunning MT-03? mie imi place cafe motardul asta de innebunesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 mt 0s ii conceptul care posibil sa se scoata in prod in 2007 posibil sa o inlocuiasca 01-ul sau poate va fii o continuare a seriei, oricum arata super posibil sa o inlocuiasca 01-ul sau poate va fii o continuare a seriei, oricum arata super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 este un all rounder genial... repartizarea aprope perfecta a greutatzilor pe cele 2 rotzi (51%fatza & 49%spatele) obtzinute prin mutarea monoamortizorului spate, a bateriei si a rezervorului de ulei in fatza motorului, pozitia de condus comoda ca la un super-moto, furca fatza preluatza de la fratele FZ6 impreuna cu discurile de frana, reglarea sistemului de injectie pt puterea in ture mici si medii (o imbunatatzire a lenesului motor de pe XT 660)... ma rog... asta e parerea mea (dupa ce am studiat ici si colo materiale de pe net ). sunt adeptul folosirii urbane a motocicletei, pt calatorii pe distantze mici si medii, si in mod general ca un fun-bike... fara incruntarea data de super-sport si MT-01 (cat credetzi ca putetzi sa rezistati pe acel imens vibrator - vibratziile sunt date de tobe, nu de motorul V-twin) sau relaxarea chopperelor din cate stiu sunetul seamana cu cel al lu yamaha xt 600 motorul a fost preluat de la xt 660 dar i s-a rescris softul pt injectie. si oricum are alte tobe => alt sunet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foltrans Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 faina motocicleta.nici un posesor?inca nu stiu de care sa-mi iau deasta sau pegaso strada.am auzit ca astea italiene nu sunt splendide.am vazut ca in germani is pana in 5000 eur.se marite?am uitat sa spun ca sunt incepator cu capul pe umeri am avut 3 scutere dea la 10 ani deci am ceva km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate