BlackDirt Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Salut, Am o problema: maneta franei (de mana) este indoita. Nu stiu cum a ajuns asa: ori vreun vecin "binevoitor", ori de la vreo cazatura si a trecut neobservata din cauza minisocului. In fine, cum a ajuns asa e mai putin important. Important e ca trebuie sa o indrept. Aveti idee cum, unde? Motocicleta e o Honda CB500 din '95 si materialul e duraluminiu. Atasez doua poze, prima fiind cu maneta de frana (cea indoita) si a doua fiind cu maneta de ambreiaj (cea dreapta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 N-ai 30 de lei pentru una noua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackDirt Postat Aprilie 1, 2009 Autor Share Postat Aprilie 1, 2009 Ba, de ce sa mint, am! De unde gasesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 louis.de? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Sau pe la magazinele astea multe. Incearca la MyMoto, magazinul de la Cotroceni. Aveau diverse manete pe stoc. De indreptat sunt sanse mici sa o indrepti fara sa o rupi. Abia de la a 10 incolo poti sa ai incredere ca tine. Dupa ce-ti iei maneta noua, incearca pe asta si vezi daca te pricepi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheLegend Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Salut, Am o problema: maneta franei (de mana) este indoita. Nu stiu cum a ajuns asa: ori vreun vecin "binevoitor", ori de la vreo cazatura si a trecut neobservata din cauza minisocului. In fine, cum a ajuns asa e mai putin important. Important e ca trebuie sa o indrept. Aveti idee cum, unde? 1-Louis recomand, sunt f. bine facute, ieftine insa astepti 7-10 zile. 2-My Moto Cotroceni, insa sunt niste facaturi si.....s-ar putea sa mai pilesti la ele. 3- St. Metrou la P-ta Romana(jos), este/era un magazin, insa tot ca la MyMoto....facaturi de 2 lei. 4- La Honda, insa pretul este "Sky Hi"(La Louis am dat cam 3-4 Euro/buc iar la Honda era ceva de genul 20-25 E) Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Demontare, incalzit falcara oxiacetilenica ( orice sudor stie) , indreptare, racit brusc in apa sau ulei . Cu 10 lei scapi . BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackDirt Postat Aprilie 1, 2009 Autor Share Postat Aprilie 1, 2009 Multumesc mult pentru raspunsuri. Am cautat (si am gasit) maneta de frana la Louis, dar e 14,5 euro, plus taxa de livrare... Cred c-o sa ies mai ieftin cu indreptarea la flacara + racire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
auto_geo Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 (editat) Salut, Am o problema: maneta franei (de mana) este indoita. Nu stiu cum a ajuns asa: ori vreun vecin "binevoitor", ori de la vreo cazatura si a trecut neobservata din cauza minisocului. In fine, cum a ajuns asa e mai putin important. Important e ca trebuie sa o indrept. Aveti idee cum, unde? Motocicleta e o Honda CB500 din '95 si materialul e duraluminiu. Atasez doua poze, prima fiind cu maneta de frana (cea indoita) si a doua fiind cu maneta de ambreiaj (cea dreapta). eu am prins clestele in menghina, in timp ce incalzeam cu suflanta la ~600grade strangeam de menghina cate putin. daca strangi de menghina la rece, se rupe manerul. ce e original, e original... e bine daca il poti indrepta pe ala. Editat Aprilie 1, 2009 de auto_geo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Multumesc mult pentru raspunsuri. Am cautat (si am gasit) maneta de frana la Louis, dar e 14,5 euro, plus taxa de livrare... Cred c-o sa ies mai ieftin cu indreptarea la flacara + racire... Daca faci asta e posibil sa-ti cedeze dupa o vreme. Crede-ma, aluminiul asta e un metal tare pervers. eu am prins clestele in menghina, in timp ce incalzeam cu suflanta la ~600grade strangeam de menghina cate putin. daca strangi de menghina la rece, se rupe manerul. ce e original, e original... e bine daca il poti indrepta pe ala. Pt. amindoi: /index.php?...;hl=indreptarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackDirt Postat Aprilie 6, 2009 Autor Share Postat Aprilie 6, 2009 Trec ITP-ul cu ea indoita sau trebuie sa ma ingrijesc s-o indrept sau s-o innoiesc inainte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Trec ITP-ul cu ea indoita sau trebuie sa ma ingrijesc s-o indrept sau s-o innoiesc inainte? Depinde unde-l faci....recomand la Timas(parca) exact cum incepe podul catre Fundeni, pe dreapta. Baieti OK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate