mihaip Postat Ianuarie 15, 2006 Share Postat Ianuarie 15, 2006 De aici puteti downloada 2 dvd-uri : http://faq.f650.com/dvd/ DVD 1: # valve adjustment # lubricating swingarm and linkage bearings # rear wheel removal # tire changing # brake pad renewal # chain and sprocket renewal DVD2: # dropping, splitting, and reassembling the motor # lubricating GS steering head bearings* Manualele sint obligatorii, dar unii (ca mine) pricep mai bine daca vad cum se face o anumita operatiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sohei Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 beton beton ..abia astept sa le trag ..sunt la 46% din al 2-lea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicoara69 Postat Martie 5, 2006 Share Postat Martie 5, 2006 Le-am tras si eu ! Sunt super de instructive. Astept cu nerabdare discul nr. 3 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raduuuuuuuuuu Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Nu stiu de ce nu il descarca? Dupa foarte scurt timp dupa ce ii dau comanda sa descarce, zice ca a terminat de descarcat!? Aveti vreo idee cum tre` sa fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reason Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 Nu stiu de ce nu il descarca? Dupa foarte scurt timp dupa ce ii dau comanda sa descarce, zice ca a terminat de descarcat!? Aveti vreo idee cum tre` sa fac? daca esti din Buc. ti le dau eu ...le-am tras deja (intr-o saptamana non-stop)... daca nuu, intra pe messenger si te invat cum sa faci in continuare YM: vrossis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate