punkBC Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 salut! are cineva idee daca exista vr'un magazin moto de unde sa pot cumpara o baterie duminica?(in bucuresti) merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 (editat) In targul Autovit este magazinul Kronautomoto,care vinde produse de la Louis,poate ai sanse sa gasesti acolo( deschis de la 10 la 15).Plus ca mai sunt multe magazine si tarabe pe acolo,tot trebuie sa gasesti undeva. Editat Aprilie 4, 2009 de bachus_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 In autovit s-ar putea sa gasesti duminica baterii si in zona unde se vand scutere/motoare/atv-uri. Tot pe langa autovit dar in afara incintei(intre autovit si practiker) mai sunt cateva magazine de scutere atv-uri si biciclete , poti incerca si la ei , deobicei au baterii pe stoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oxigen72000 Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 in autovit sunt 151251825-128521515081-r magazine care vand baterii moto...am fost eu si am cumparat...daca nu am intrat in 10 nu am intrat in nici unul...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkBC Postat Aprilie 4, 2009 Autor Share Postat Aprilie 4, 2009 merci pentru raspunsuri,acum ramane ca maine sa mi incerc norocul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 merci pentru raspunsuri,acum ramane ca maine sa mi incerc norocul incearcati-l si la magazinul REAL dar se cam trec alea de 8ah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate