Baiazid Postat Ianuarie 18, 2006 Share Postat Ianuarie 18, 2006 Nu mergea litrometrul. Probat manual,... merge. Acum trebuie montate leduri albastre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Ianuarie 18, 2006 Share Postat Ianuarie 18, 2006 Lol, i-ai consumat un rezervor de benzen intr-un minut. Bonsuma benzen Alarma ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 18, 2006 Share Postat Ianuarie 18, 2006 De la ce masina e bordu' ala? Ce mah?...are si bec pt. shoc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Ianuarie 18, 2006 Share Postat Ianuarie 18, 2006 Mda. Daca s-ar ridica si benzina cind impingi cu degetul de senzor ce bine ar fi. E bordul de la o moto Cagiva, Canyon daca nu ma insel. Si led-uri in loc de becurile clasice mi-as pune si eu. Plus iluminare albastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Ianuarie 18, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2006 Mda. Daca s-ar ridica si benzina cind impingi cu degetul de senzor ce bine ar fi. E bordul de la o moto Cagiva, Canyon daca nu ma insel. Si led-uri in loc de becurile clasice mi-as pune si eu. Plus iluminare albastra. La el cred ca e sonda devina. Indicatorul l-am probat la 12v cu potentiometrul. Merge lux. Leduri albastre le montez eu intr-o zi Asa e, cagiva canyon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Ianuarie 18, 2006 Share Postat Ianuarie 18, 2006 Da un potentiometru din ala care sa bage si benzina in rezervor cind dai de el nu gasim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Ianuarie 18, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2006 Da un potentiometru din ala care sa bage si benzina in rezervor cind dai de el nu gasim? E doar aftermarket Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Ianuarie 21, 2006 Share Postat Ianuarie 21, 2006 Saru'mana Baiazid ca mi-ai sters temerile initiale (ca ar fi de vina litrometrul) ! Am trecut la miscarea doi si am desfacut sonda ... .. aclo era toata buba; era rigla din interior un pic intr-o parte si-mi blocase plutitorul Baiazid Maria Ta saru'mana si sa bei din vinul ala si pentru neprihanirea vreodata a motoretei mele precum si a Suzei tale ! Si sa nu ne mai violeze machinetele ! Am uitat sa te intreb daca mi-ai montat leduri albastre ??? Da' te sun Io! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Ianuarie 23, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2006 Saru'mana Baiazid ca mi-ai sters temerile initiale (ca ar fi de vina litrometrul) ! Am trecut la miscarea doi si am desfacut sonda ... .. aclo era toata buba; era rigla din interior un pic intr-o parte si-mi blocase plutitorul Baiazid Maria Ta saru'mana si sa bei din vinul ala si pentru neprihanirea vreodata a motoretei mele precum si a Suzei tale ! Si sa nu ne mai violeze machinetele ! Am uitat sa te intreb daca mi-ai montat leduri albastre ??? Da' te sun Io! Nu am montat ca nu mi-ai adus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 bah maria ta daca ai timp si te bagi sa ne uitam si la bordu meu ca am impresia ca turometru meu calculeaza vibratia /secunda .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 O sa fac si eu un topic cu carenele lui DDU la customizat... sa vezi atunci ce iese! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Ianuarie 24, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2006 bah maria ta daca ai timp si te bagi sa ne uitam si la bordu meu ca am impresia ca turometru meu calculeaza vibratia /secunda .... se rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate