Vicentiu Postat Ianuarie 18, 2006 Share Postat Ianuarie 18, 2006 Salve, Ma gandeam sa imi iau unul, dar nu am gasit inca ce viteza max prinde. Daca e careva pe aci care are sau stie despre el astept ceva pareri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Ianuarie 18, 2006 Share Postat Ianuarie 18, 2006 si eu m-as gandi sa-mi iau una, chiar daca nu stiu cum arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Ianuarie 18, 2006 Share Postat Ianuarie 18, 2006 si eu m-as gandi sa-mi iau una, chiar daca nu stiu cum arata s-a inventat o chestie numita google http://www.bikepics.com/pics/pics/honda-le...pics-223032.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Ianuarie 18, 2006 Share Postat Ianuarie 18, 2006 Am gasitceva pe motobox scria ceva de 90 km/h.incerc sa pun adresa exactahttp://www.motorbox.com/Moto/SchedeTecniche/default.html?m=1057 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 dezavantaje mari: franele sunt fata -spate pe tamburi, rotile prea mici(instabila) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 dezavantaje mari: franele sunt fata -spate pe tamburi, rotile prea mici(instabila) Franele sunt adaptate vitezei pe care o dezvolta scuterul si inertiei sale. Rotile sunt pe 10' (asa le am si eu), sunt incomode la gropi, dar fac scuterul extrem de manevrabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vicentiu Postat Ianuarie 22, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2006 Franele sunt adaptate vitezei pe care o dezvolta scuterul si inertiei sale. Rotile sunt pe 10' (asa le am si eu), sunt incomode la gropi, dar fac scuterul extrem de manevrabil. Salut, Poti sa-mi dai mai multe detalii. Nimeni de la Honda nu stie cu ce viteza merge si pe net sunt foarte putine situri unde se specifica vietza maxima de 90 km/h. vroiam sa aflu parerea unuia care are aunul la fel pt ca pretul lui de nou este destul de mic, daca se poate spune asa. tu esti multumit de el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate