MacLeod Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 Salut, vreu sa imi iau a doua casca si ma gandeam sa fie una de enduro. Bugetu de care dispun acu e cam 80-100 EURO. In banii astia as vrea sa intre si ochelarii. Ceva sfaturi? Stiu ca e cam putin dar atat avem acu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 Salut, vreu sa imi iau a doua casca si ma gandeam sa fie una de enduro. Bugetu de care dispun acu e cam 80-100 EURO. In banii astia as vrea sa intre si ochelarii. Ceva sfaturi? Stiu ca e cam putin dar atat avem acu Ochelarii te vor costa minim 20 E. Deci raman maxim 60 - 80 E pentru casca. S-ar putea sa gasesti ceva. Acum ceva timp erau casti de enduro fara mari pretentii (CMS or stuff) pe la MotoMarket la Metrou Romana. In alta parte nu stiu daca gasesti ceva asa ieftin. Vezi si pe la baietii care aduc de la Louis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 MADHEAD de la Louis! 80 euroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Ianuarie 19, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2006 MADHEAD de la Louis! 80 euroi am inteles ca MADHEAD se cam sparg. Acu nici nu pot contesta, la 80 EURO, ce sa mai vreau...oricum mersi. Dar acu la polul opus, daca ar fi sa nu ma uit asa la bani? Asta 1 si 2. Care e cea mai buna raport pret/calitate? Multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 am inteles ca MADHEAD se cam sparg. Acu nici nu pot contesta, la 80 EURO, ce sa mai vreau...oricum mersi. Dar acu la polul opus, daca ar fi sa nu ma uit asa la bani? Asta 1 si 2. Care e cea mai buna raport pret/calitate? Multam fain Io folosesc un VEMAR Dual VXD cu mandibula rabatabila si mult alungita in fata si jos.... si sunt multumit. Iaca si una misto : http://www.louis.de?topic=artnr_gr&artnr_gr=204084 din pacate la 160 de eu... Da' e mumos si Madhead-u'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 Pt. enduro nu-ti trebuie cine-stie-ce scula de casca. Parerea mea.Eu am un NEXO pe care am dat 60 de euro si o am de un an de zile, timp in care nu am avut ocazia sa ma plang de ea (si am purtat-o slava Domnului ), in schimb la ochelari ti-as recomanda sa fi un pic mai pretentios. Acolo conteaza mai mult calitatea produsului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 Pt. enduro nu-ti trebuie cine-stie-ce scula de casca. Parerea mea.Eu am un NEXO pe care am dat 60 de euro si o am de un an de zile, timp in care nu am avut ocazia sa ma plang de ea (si am purtat-o slava Domnului ), in schimb la ochelari ti-as recomanda sa fi un pic mai pretentios. Acolo conteaza mai mult calitatea produsului. Chiar asa!! Are dreptate Cata_M !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 am inteles ca MADHEAD se cam sparg. Acu nici nu pot contesta, la 80 EURO, ce sa mai vreau...oricum mersi. Dar acu la polul opus, daca ar fi sa nu ma uit asa la bani? Asta 1 si 2. Care e cea mai buna raport pret/calitate? Multam fain Daca ajungi sa spargi casca e f nasol. Daca ai avea ceva bani in plus, ai putea sa-ti iei: - ochelari f buni la 40 - 50 E (Scott, Uvex, ProGrip, etc). Asa cum ziceau baietii, la ochelari se simte banu' in plus. Eu iti recomand ceva cu aerisire si geam dublu. Eu am Scott Tuboflow - 45 E de la Auner (ti-i aduce Remus - il gasesti pe-aici pe site); geam de schimb - 16 E. - poti sa gasesti casca bunicica si la 80 E. Daca nu faci hard enduro, nu se simte prea tare diferenta. In principiu, o casca de enduro buna trebuie sa fie cat mai usoara, sa aiba captuseala detasabila ca sa poti sa o speli, sa aiba cozorocul felxibil sa nu se rupa la prima trosneala si ... sa stea cat mai bine pe cap, ca orice casca. Eu mi-am luat acum 2 ani o casca Lazer MX6 Pro de la Motorunu si sunt f multumit de ea; am dat 120 E, insa am prins o reducere de 40%. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 /index.php?...opic=33095&st=0 Sunt de buna calitate, le-am vazut iar pretul este ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 /index.php?...opic=33095&st=0 Sunt de buna calitate, le-am vazut iar pretul este ok. Cred ca trebuie sa definim ce inseamna casca de calitate, daca vrem sa avem aceeasi intelegere. Eu cred ca o casca noua de 55 Euro este o casca f slaba de enduro. Asta nu inseamna ca nu-ti faci treaba cu ea; pretul e mai mult decat OK pentru o casca noua. Doar ca daca vrei calitate, va trebui sa-ti iei altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 Ma rog, vad ca peste tot sunt numai dispute- e la moda. Ionut, ma refeream la bugetul omului. Si inainte de a vedea cat de slaba e de enduro, du-te sa o vezi. Dar probabil tu stii mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate