Dobrescu Postat Decembrie 24, 2003 Share Postat Decembrie 24, 2003 Am luat-o in 2000 cu 3000 usd. Este din '89. Desi majoritatea au motor de 750 cmc, a mea este de 650 cmc. Asa arata acum 3 ani... Cand am luat-o avea mici zgarieturi pe partea stanga. Cel care a avut-o inaintea mea nu a vopsit-o, pentru ca cel care i-a vandut-o la randul lui i-a zis ca oricum o sa cada, si mai bine sa astepta si o vopseste dupa. Mare adevar a grait intrucat a cazut cu ea, usor, pe o parte, dar suficient sa mai adauge o urma pe rezervor. Evident, eu am primit acelasi sfat, sa nu o vopsesc, ca o sa cad cu ea. Si asa a fost. Am cazut la 30 la ora, singur pe drum DREPT, noaptea. De fapt, intrucat se apropia o intersectie cu un drum secundar, am schimbat dintr-a 3-a in a 2-s, fara ambreiaj, moment in care eram pe jos. De fapt, peste piatra cubica era ceva nisip presarat, si asta a fost tot. Fiind ora 11, nu era nimeni pe strada, dar dupa ce am cazut, si pana sa o ridic de pe jos (da, eu reusesc singur sa o ridic, cu toate ca are 240 kg si e inalta) parca eram pe MAgheru la ora de seara... zeci de persoane se uitau la mine si comentau!! Am fugit repede, ca-mi era rusine maxima. Cel mai frumos drum pe care l-am facut a fost la Sibiu 2000, cand la intoarcere Dan Banacu ne-a dus pe traseul Sibiu-Valea Oltului-Rucar Bran-Brasov-Valea Prahovei-Bucuresti. Pe scurt, am trecut muntii de 3 ori. Superb. Este posibil ca la anul sa-mi iau alta marca de motocicleta (datorita serviciului, sunt obligat intr-un fel sa merg pe marcile pe care le vand) dar eu cred ca Africa Twin ramane motocicleta ideala pentru mine. Mi-as dori un model 2000, asa cum este cel de mai jos. Motocicleta nu se mai fabrica din 2002. Acum Honda vinde doar Transalp de 650 si Varadero de 1000. Poate ca pregatesc ceva frumos pentru viitor, si anume modelul de 1000 cc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Decembrie 25, 2003 Share Postat Decembrie 25, 2003 Frumoasa motocicleta Dobre;s-o calaresti sanatos(cat oi mai calarii-o)...Africa Twin e primul enduro-touring pe care l-am vazut..si de-atunci imi plac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Decembrie 25, 2003 Share Postat Decembrie 25, 2003 mergi doar la serviciu mah pe marcile care-ti impun aia, si in rest mergi pe ce-ti place tie si simte-te bine, ca doar asta e important in final. just a little piece of advice... p.s. si vezi, incepe s-o prepari, ca la anu merem la dakar, nu te mai iert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wordlord Postat Ianuarie 14, 2004 Share Postat Ianuarie 14, 2004 Dobrescule (nu t supara ca-ti zic asa) aveam vreo 12 ani l-am rugat pe propietarul unui Africa Twin de 750 sa ma lase sa fac si o poza pe motoru lui. A zambit diabolic si a zis ok. L-am incalecat si am ridicat cricul...si asa a cam inceput sa mi se inmoaie piciorul. Tipam ca un apucat si nu intelegeam ce mi se intampla. Oricum ca si enduro il ador. E masiv si e "tata lor". P.S. Poza a iesit, dupa aia l-am culcat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Ianuarie 14, 2004 Share Postat Ianuarie 14, 2004 Dane, zi-le si tu ca erai in SUA si acolo nu e obligatoriu echipamentul de pretectie. Eu asa fac cind mai arat poze in care sunt fara echipament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielM Postat Ianuarie 14, 2004 Share Postat Ianuarie 14, 2004 Dane, zi-le si tu ca erai in SUA si acolo nu e obligatoriu echipamentul de pretectie. Eu asa fac cind mai arat poze in care sunt fara echipament. Nu-i adevarat, aia e poza artistica, e facuta cu truda, machiaje, lumini, expresia fetei lucrata la maxim, nu se putea cu echipament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camachicho Postat Ianuarie 15, 2004 Share Postat Ianuarie 15, 2004 salut dane, sunt tipu care te-a batut la cap cu nunta cu motorul (nu are import. daca nu iti mai aduci aminte) ideea este ca ai modelul de motor pe care mi-l doresc. un sfat te rog, crezi ca-l pot strunii ca incepator? este totusi pe talia mea(1.93/97kg) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Ianuarie 15, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2004 Nu-i adevarat, aia e poza artistica, e facuta cu truda, machiaje, lumini, expresia fetei lucrata la maxim, nu se putea cu echipament Uite cine stie cum se lucreaza la imagine!! salut dane, sunt tipu care te-a batut la cap cu nunta cu motorul (nu are import. daca nu iti mai aduci aminte) ideea este ca ai modelul de motor pe care mi-l doresc. un sfat te rog, crezi ca-l pot strunii ca incepator? este totusi pe talia mea(1.93/97kg) Da, imi aduc aminte. Eu cu motocicleta asta am inceput... si continui sa merg. Nu este o motocicleta de incepatori, asta e clar. Este mult prea grea, mai ales ca eu am mers extrem de mult in oras. Vara numai cu ea am mers, cu exceptie vara asta cand am avut ceva probleme cu o biela (dar am mers cu IJ-ul). Cand am cumparat-o nu aveam carnet, asa ca o perioada am mers un pic prin padurea Baneasa, acolo unde avea sediul firma la care lucram, astfel incat m-am obisnuit un pic cu ea pana sa ies pe asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Ianuarie 15, 2004 Share Postat Ianuarie 15, 2004 WHOA, DOBRESCU IN ILEGALITATE !!!! AI CRESCUT IN OCHII MEI!!!!! :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Ianuarie 15, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2004 WHOA, DOBRESCU IN ILEGALITATE !!!! AI CRESCUT IN OCHII MEI!!!!! :lol: In padurea Baneasa nu e drum public, asa ca poti sa conduci si camion fara sa ai carnet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Ianuarie 16, 2004 Share Postat Ianuarie 16, 2004 ah, banuiam eu ca tre sa fie un catch.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate