DjVan24 Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 mesaje ?? SMS sau ce ???? hmmm Un mesaj de la arad...pt ............cine stie mai departe stie..... ; sanatate mama mia Sergiu........avind in vedere ora MICA la care ai scris ....... sa zicem ca de acolo ti se trage atitudinea asta.......pusca mea......ai mincat stricat ????? cam tendentios........daca esti suparat pe lume......mai bine du-te in padure.....e ok sa stii.....racoare....alea alea .... poti sa stai exact pina cind iti trece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 mesaje ?? SMS sau ce ???? hmmm Un mesaj de la arad...pt ............cine stie mai departe stie..... ; sanatate ne lamuresti azi-maine si pe noi, ce s-a intamplat??? sau a intrat cineva cu "profile"-ul tau si a facut harababura asta... oricum, e dreptul tau sa scrii, cand si ce vrei...nu-l mai certati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 (editat) INTREBATI PE DOMNUL GIV 32 de unde am atitudinea asta...ca m-am saturat deja de atitudinile lui pe forum.pe toata lumea priveste de sus.pacat ca i-am luat partea cand am avut acum cateva zile discutia asta cu o parte din bikerii din arad.dar ma opersc aici pt ca nu e frumos pe public sa vb. cred ca am zis tot Sergiu,ce-ai patit ? Ai mancat stricat ??? Ce ti-a venit de ai atitudinea asta ??? Aseara cand ai plecat acasa pareai a fi OK. Vezi ca te ceri singur afara , iti dai cartonas rosu. cred ca nu am suparat pe nimeni vreodata de cand sunt printre aradenii pe 2 roti si EU STIU ce inseamna bun simt...dar ce e mult e mult. ps ...dat afara de unde ? Editat Iulie 31, 2008 de JVC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat August 1, 2008 Autor Share Postat August 1, 2008 INTREBATI PE DOMNUL GIV 32 de unde am atitudinea asta...ca m-am saturat deja de atitudinile lui pe forum.pe toata lumea priveste de sus.pacat ca i-am luat partea cand am avut acum cateva zile discutia asta cu o parte din bikerii din arad.dar ma opersc aici pt ca nu e frumos pe public sa vb. cred ca am zis tot ...de ce sa ma intrebe cineva pe mine despre fluturii tai din cap?..sa te intrebe pe tine, eu sunt prea sus fata de tine asa de sus incit nici macar fluturii tai nu ajung acolo!..iar daca mi-ai luat partea la te miri ce discutii puerile cu "bikerii" din arad, rau ai facut nu trebuie sa-mi tii tu dosul, ma descurc si singur!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 ...de ce sa ma intrebe cineva pe mine despre fluturii tai din cap?..sa te intrebe pe tine, eu sunt prea sus fata de tine asa de sus incit nici macar fluturii tai nu ajung acolo!..iar daca mi-ai luat partea la te miri ce discutii puerile cu "bikerii" din arad, rau ai facut nu trebuie sa-mi tii tu dosul, ma descurc si singur!.. ur funny.o sa imi achizitionez o Scara (de aia de pompieri)poate asa ajung la intelectul tau sa pot avea o discutie..hahahahahahh chiar ca azi postez ultima data in porcaria asta de polemica pt ca vad ca tu visezi..traiesti undeva in niste vise in care te vezi un sandocan,...sau superman...sau Einstein te salut. sa ai parte de drumuri si plimbari fara evenimente neplacute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat August 2, 2008 Autor Share Postat August 2, 2008 ur funny.o sa imi achizitionez o Scara (de aia de pompieri)poate asa ajung la intelectul tau sa pot avea o discutie..hahahahahahh chiar ca azi postez ultima data in porcaria asta de polemica pt ca vad ca tu visezi..traiesti undeva in niste vise in care te vezi un sandocan,...sau superman...sau Einstein te salut. sa ai parte de drumuri si plimbari fara evenimente neplacute ...nu, nu-ti trebuie scara din aia!...asa cum ti-am mai spus trebuie exercitiu, ai un muschi central care trebuie lucrat!!... ...cei mentionati de tine sunt mici copii fata de mine, ca sa-ti faci o idee...eu il las pe chuck norris sa traiasca ca sa poata sa numere pina la infinit pt a 3-a oara!... ...esti lamurit acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 ...nu, nu-ti trebuie scara din aia!...asa cum ti-am mai spus trebuie exercitiu, ai un muschi central care trebuie lucrat!!......cei mentionati de tine sunt mici copii fata de mine, ca sa-ti faci o idee...eu il las pe chuck norris sa traiasca ca sa poata sa numere pina la infinit pt a 3-a oara!... ...esti lamurit acum? . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrinel Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 ...in plus... Superman pare gay cu chilotii albastri peste dres (hiii-hi, M.Jakson, 1992)....in plus e mai ieftin Iron maiden pe Marghit szighet....decat sa fi idol (cuvant urat)...(hi-hiiiii...acelasi M. Jackson) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 uite ce se mai petrece in alte locuri.... /index.php?...39381&st=70 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rival Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Mdea, asa cum zici, IN ALTE LOCURI, ca la noi totul e neschimbat de ceva vreme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 http://www.aradon.ro/stiri/arad/articol/ra...080805-10330993 Mi se pare mie sau asta e Thundercat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rival Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 http://www.aradon.ro/stiri/arad/articol/ra...080805-10330993 Mi se pare mie sau asta e Thundercat? E un CBR. A trecut un prieten pe acolo chiar dupa accident. Noroc ca nu a avut viteza motocicleta caci altfel...Si asha e destul de rau gagica. Zicea ca el avea o rana urata la mana in rest ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat August 7, 2008 Autor Share Postat August 7, 2008 ...ia uitati ceva dragut de tot!.. http://www.youtube.com/watch?v=mmRbyFY3BGM...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 ...ia uitati ceva dragut de tot!.. http://www.youtube.com/watch?v=mmRbyFY3BGM...feature=related Pocket CAR ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat August 7, 2008 Autor Share Postat August 7, 2008 (editat) ...mai una draguta!... 'tui masina masii!.. ... Editat August 7, 2008 de GIV 32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 un nou accident, in jur de 16.40 la RAR, am trecut pe acolo si am vazut un Opel Vectra A lovit in partea din spate, si o motocicleta naked rasturnata pe carosabil, poate stiti voi mai multe... Aveti grija.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 un nou accident, in jur de 16.40 la RAR, am trecut pe acolo si am vazut un Opel Vectra A lovit in partea din spate, si o motocicleta naked rasturnata pe carosabil, poate stiti voi mai multe...Aveti grija.... Pai...de ce n-ai oprit tu sa vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 (editat) pareri despre disputa ,,conservar,,-,,donator de organe,, http://www.expres.ro/articole/detalii-arti...a-raniti-pe-zi/ Editat August 16, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 Ramane sa ne pazim noi de noi si de altii, fie ca suntem cu masina sau pe doua roti..., prostia si teribilismul este regaita in ambele categorii. "sunt regasite" - sa nu se ia nimeni de mine...ma gandeam numai la prostie ca este mai des intalnita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AR 55 CBR Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 ...mai una draguta!... 'tui masina masii!.. ... asa da sunet........vreau si eu pe motorrrrrrrr sa imi vibrezeeeeeeeee cashcheta......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 ...mai una draguta!... 'tui masina masii!.. ... beton... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 care vreti sa va spalati motocicletele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 da unde-i spalatoria asta,ai ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 (editat) da unde-i spalatoria asta,ai ????? in Bucale mai! Editat August 18, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Limitele de zgomot pentru motocicletele noi, conform normelor europene valabile din aprilie 2001 si prezentate in actul primariei, sunt: - Motorete - 71 decibeli (dB) (A) - Motor cu capacitate cilindrica de pana la 80 de centimetri cubi (cc) inclusiv - 75 dB (A); - Motor cu capacitate intre 80 si 175 cc - 77 dB (A); - Motor cu capacitate peste 175 cc - 80 dB (A) ___________________________________ In Arad, politia a fost insotita de un reprezentant de la garda de mediu pentru a face niste teste de masuratori, in trafic asupra motocicletelor. Sa ne spuna Vali si Sergiu cat le-a iesit lor masuratoarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate