Makaveli Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 eu cred ca maradeanu o sa isi petreaca revelionul pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 UN SINCER ,, LA MULTI ANI !!'' SANATATE, BUCURII, FERICIRE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR Papa P.S. Atentie sa nu cadeti prada abuzului de usor de spus greu de realizat oricum mersi la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 LA MULTI ANI TUTUROR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 (editat) La Multi Ani tuturor si Un An Nou plin de bucurii! Editat Decembrie 31, 2009 de ar88rol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 La multi ani si multi kilometri in 2010! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 hai ca meritatzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 hai ca meritatzi Ar fi Happy cu siguranta cu asa companie. Am uita de criza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 La multi ani tuturor motociclistilor si mai ales celor din grup ARAD BIKERS si anu 2010 sa va aduca tot ce doriti si multi km fara evenimemte respect tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 eu cred ca maradeanu o sa isi petreaca revelionul pe forum Uite ca ai luat tzeapa An nou fericit tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 Mamaaaa..da ce linistee pe-aici Se vede ca BIKER-II au chefuit bine Subsemnatul se pregateste de runda 2-a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 LA MULTI MOTO ANI !!! .......................................pt ARAD Bikers si nu numai !! Sa ne revedem cu bine in 2010 !!! RESPECT de la Hunedoara Bikers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 La multi ani la toti !!!!!! Vin si cu un video de aseara din fata primariei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 Si de la mine un Slide cu artificiile de la primarie. Am prins o pozitie mai proasta , a venit tot fumu in partea aia. Si pacat ca au hotarat sa stinga luminile de la primarie. Anul trecut a aratat mult mai fain... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 (editat) We Love To Ride cand facem o iesire de "Deschidere Sezon 2010" ? Editat Ianuarie 1, 2010 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 We Love To Ride cand facem o iesire de "Deschidere Sezon 2010" ? da cand so inchis cel din 2009? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 da cand so inchis cel din 2009? cand o trecut anu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 cand o trecut anu pai nu o fost nimic de inchidere de sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 pai nu o fost nimic de inchidere de sezon o fost..iesirea la Vinga Mesaj completat nu stiu daca ii mai valabila oferta dar eu am mancat 3 pizzda ( am platit doar transportul care m-o costat 2 lei ) --- >>>>> http://www.pizza-plus.ro/oferte-speciale.html Mesaj completat pizza**** imi cer scuze ora e de vina ..totusi e 7:35 Mesaj completat si doar acuma mi-am dat seama ca trebuie facuta o comanda la oricare pizza damn i suck sorry for the misunderstanding Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 LA MULTI ANI ! Sa dea Domnu ca anu asta sa fie mai bun din toate punctele de vedere si pe toate planurile si sa avem parte de sanatate si mai multe bucurii decat anul ce a trecut. Cine a zis ca sezonul se incheie? Ia bagati un ochi aici : http://www.evisor.tv/tv/racing/ice-racing-...tbikes-1992.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 o fost..iesirea la Vinga Mesaj completat .................................. am mancat 3 pizzda ( am platit doar transportul care m-o costat 2 lei ) Sa-ti fie de bine Paul ! Da chiar 3 maaa.....odata sau pe rand ?Era vreo ,,promotie''? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 am mancat 3 pizzda ( am platit doar transportul care m-o costat 2 lei ) Sa-ti fie de bine Paul ! Da chiar 3 maaa.....odata sau pe rand ?Era vreo ,,promotie''? si la 5 colturi e tot asa iei una si iti da una gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 si la 5 colturi e tot asa iei una si iti da una gratis Da Alex, numa ca la 5 colturi iei PIZZAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 Sa-ti fie de bine Paul ! Da chiar 3 maaa.....odata sau pe rand ?Era vreo ,,promotie''? o fost mai demult o promotie ca daca ii bagi in lista de mess iti da o pizza gratis,eu mi-am facut 3 id-uri si m-am saturat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 (editat) Care veniti maine la Sofronea la strandul termal? In jurul orei 12 sa ne intalnim in fata stadionului UTA,iesim pe la BAT,e mai aproape drumul si mai bun decat pe la CET.Stam vre-o 2 ore ,ne tratam putin si o intindem acasa.Cu conservele bineanteles,halat si prosop mare de baie sa aveti,slapi de plastic.Mai am 3 locuri in masina ptr cine vrea sa vina si nu poate. Editat Ianuarie 2, 2010 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 Care veniti maine la Sofronea la strandul termal? In jurul orei 12 sa ne intalnim in fata stadionului UTA,iesim pe la BAT,e mai aproape drumul si mai bun decat pe la CET.Stam vre-o 2 ore ,ne tratam putin si o intindem acasa.Cu conservele bineanteles,halat si prosop mare de baie sa aveti,slapi de plastic.Mai am 3 locuri in masina ptr cine vrea sa vina si nu poate. prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate