paul89 Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 pai noi ca sa dam ok`u trebe sa vedme mobra, da poate n`o mai are ..., sau e in cucuietzii de sus la bunicasa, sau are probleme la motor (ca nu se intelege din anunt). tu pe unde ai fost azi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 sa ma plimb cu cb`u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 sa ma plimb cu cb`u ce te-ai uitat asa ciudat la mine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 pofta mare sal. din bucuresti!! care mergi sa vezi asa ceva??? si mai ales daca merita !!! adica sa nu vin si sa vad ca dau banii degeaba sau mai rau am facut drumul degeaba http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...998-259725.html dau 1 cola nu pe moka merge la gulas Salut! Cunosc atat motorul cat si vanzatorul. Motorul este in stare buna. Pe DT vrea 600 iar pe fzr 500. Sau da ambele la schimb, dar vrea ceva bun. Nr de telefon este valabil. Daca te mai pot ajuta cu ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 ce te-ai uitat asa ciudat la mine ? iar pentru toate celelalte exista MESSENGER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Salut! Cunosc atat motorul cat si vanzatorul. Motorul este in stare buna. Pe DT vrea 600 iar pe fzr 500. Sau da ambele la schimb, dar vrea ceva bun. Nr de telefon este valabil. Daca te mai pot ajuta cu ceva.. k... poate vb ku el sa il kumpar asa.... inmatrikulat.... pe comuna.... stie el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 DRAGILOR TREBUIE SA VA ADUC LA CUNOSTINTA O VESTE PE CAT DE CUTREMURATOARE PE ATAT DE REALA AZI DIMINEATA S-A STINS DIN VIATA SI A PLECAT DINTRE NOI COLEGUL PRIETENUL SI IUBIT AL MOTOCICLISTILOR ADRIAN AVRAMUT DUMNEZEU SA-L AIBA IN PACE SI SA-I DEA ODIHNA VESNICA! ADIO PRIETENE DRAG SI SCUMP SI ITI MULTUMESC PENTRU TOT CE AI FACUT PENTRU MINE PAPA Mesaj completat DRAGILORTREBUIE SA VA ADUC LA CUNOSTINTA O VESTE PE CAT DE CUTREMURATOARE PE ATAT DE REALA AZI DIMINEATA S-A STINS DIN VIATA SI A PLECAT DINTRE NOI COLEGUL PRIETENUL SI IUBIT AL MOTOCICLISTILOR ADRIAN AVRAMUT DUMNEZEU SA-L AIBA IN PACE SI SA-I DEA ODIHNA VESNICA! ADIO PRIETENE DRAG SI SCUMP SI ITI MULTUMESC PENTRU TOT CE AI FACUT PENTRU MINE PAPA :rose Florian imi cer scuze, asa m-a traznit vestea crunta ca nu am vaz ca ai deschis topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Ianuarie 13, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2010 Florian imi cer scuze, asa m-a traznit vestea crunta ca nu am vaz ca ai deschis topic ..nu-i nimic!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Frumos ar fi la inmormantare, sa-i aducem un ultim omagiu pe doua roti O merita din plin OMUL CARE A FOST Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Ianuarie 13, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2010 Frumos ar fi la inmormantare, sa-i aducem un ultim omagiu pe doua roti O merita din plin OMUL CARE A FOST ...da, sunt sigur ca se vor aduna multi!...evident ca pe 2 roti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 ...da, sunt sigur ca se vor aduna multi!...evident ca pe 2 roti! vom fi ! Doar sa fie anuntata toata lumea cand va fi inmormantarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Din pacate.. N`am sanse sa fiu prezent.. D`zeu sa`l odihneasca`n pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 (editat) vom fi ! Doar sa fie anuntata toata lumea cand va fi inmormantarea Din pacate nu pot veni maine la inmormantare.Azi noapte am fost anuntat de decesul sorei mamei mele,nu de gripa porcina ci din cu totul alte cauze.Cine aduna banii de coroane ptr Adi sa puna si ptr mine,ii dau cand ne vom intalni. Editat Ianuarie 14, 2010 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 In cursul zilei de azi (Joi 14.01.2010) - preconizat pentru ora 15:00 trupul neinsufletit va fi depus la Capela cimitir UTA Din cate am inteles in jurul orelor 17:30 va avea loc slujba religioasa Voi face tot posibilul sa ajung acolo cu o coroana. Mesaj completat baietii, am o rugaminte si o intrebare la voi, aveti careva echipament de piele marca FLM, eu mi-am gasit un combinezon din 2 piese tare fain, numa' nu stiu ce marime sa-mi cumpar (50 sau 52). Va veni din Germania si nu-l voi mai putea schimba...mersic No ! O vinit costumu' ? Bem ceva ? Cum ii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 In cursul zilei de azi (Joi 14.01.2010) - preconizat pentru ora 15:00 trupul neinsufletit va fi depus la Capela cimitir UTADin cate am inteles in jurul orelor 17:30 va avea loc slujba religioasa Voi face tot posibilul sa ajung acolo cu o coroana. maine ne intalnim toti inainte sau ne vedem direct acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 costumul il astept pe sfarsitul saptamanii viitoare, mersi de intrebare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 SA vorbit despre chestia asta stie cineva ne intilnim toti la primarie si mergem acolo sau ne intolnim acolo la cimitir io zic ar fi mai frumos sa ne intilnim inainte si sa mergem gramada daca stie cineva ceva sa ma anunte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 SA vorbit despre chestia asta stie cineva ne intilnim toti la primarie si mergem acolo sau ne intolnim acolo la cimitir io zic ar fi mai frumos sa ne intilnim inainte si sa mergem gramada daca stie cineva ceva sa ma anunte MERGE CINEVA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 MERGE CINEVA? se pare ca ne adunam doar noi trupa din gradiste si mergem deodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Prezent cu mobra numa sa imi spuneti unde si ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 va reamintesc ca am facut mai multe inbunatatiri la siteul ARAD BIKERS se poate vorbi si acolo pe chat si cred ca ne vom intelege mult mai bine decat aici , asta ramane la alegerea voastra daca vreti bagati ochiu pe ARAD BIKERS si dati-va cu parerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 sper sa ajung si eu la timp.daca scap de la servici... evident cu moto ...ca am auzit ca veniti si voi cu moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 sper sa ajung si eu la timp.daca scap de la servici... evident cu moto ...ca am auzit ca veniti si voi cu moto bineinteles ,la ora 13 la primarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 La naibaa !! De ce m-am temut nu scap :am zi de salarii azi si nu pot sa vin ; sunt blocat la serviciu Sa faceti poze de la adunare sa se vada ca ati fost acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 Video In memoria lui Adi Avramutiu http://aradbikers.blogspot.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate