kato_arad Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 (editat) Felicitari concurentilor din Arad Andrei Filimon si Sorin (ariciu) Traistariu pentru rezultatele obtinute la Bucuresti! Cititi aici: http://www.dirtbikezone.ro/regal-de-superm...la-amckart.html Editat August 23, 2010 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 http://www.trilulilu.ro/calmlavolan/b3a34434b8115a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 Va rog care cunoaste numarul asta de mobra si pe tip il rog sa-mi dea de stire AR-10-KWS si un nr de tf a lui. Lasati PM, mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 /index.php?...571259&st=0 ce ziceti ar fi ok si arad?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 /index.php?...571259&st=0ce ziceti ar fi ok si arad?... da,chiar am vorbit cu Maka de chestiile astea. Avem si locul si gratarul asigurat. Sa terminam doar ce avem de terminat si facem treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 da,chiar am vorbit cu Maka de chestiile astea. Avem si locul si gratarul asigurat. Sa terminam doar ce avem de terminat si facem treaba. sa faceti, eu nu mai fac nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria-Iulia Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 gratare? vrem ne cheama cineva? Mesaj completat to Kato: ma pricep la gulas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 gratare? vrem ne cheama cineva?Mesaj completat to Kato: ma pricep la gulas rabdare, toate la timpul lor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Printzesa mea Ana Batinas va roaga la 1 an si 7 luni sa o votati si pe ea. http://www.prichindelulmeu.ro/site/index.p...p;currentPage=4 Ana va multumeste anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 am o intrebare: cam pe la ce ora sa fiu la sala (examenul teoretic) si daca se da tot la SPCLEP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 am o intrebare: cam pe la ce ora sa fiu la sala (examenul teoretic) si daca se da tot la SPCLEP tu pe noi ne intrebi la ce ora dai tu examen teoretic ? 8-| sincer..ma retin de la alte comentarii...:| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 am o intrebare: cam pe la ce ora sa fiu la sala (examenul teoretic) si daca se da tot la SPCLEP la 8 fara ceva sa fii acolo sa iti ia dosarul, si astepti acolo cateva ore probabil pana intrii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 la 8 fara ceva sa fii acolo sa iti ia dosarul, si astepti acolo cateva ore probabil pana intrii multumesc pentru raspuns @Rolly, am intrebat sa fiu sigur, stiam ca inainte de 8 sa fiu acolo dar m-am asigurat ca nu stii cate se schimba in ziua de astazi... Mesaj completat PS: urati-mi bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Bafta!!! multam fain ... ADMIS!!! acuma sa vedem ce o fii cu poligonul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Felicitari, mai un pic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Felicitari, mai un pic... poate asa ajung si io sa fac odata cinste cu berea aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 multam fain ... ADMIS!!! acuma sa vedem ce o fii cu poligonul... felicitari.vino tot cu vesti bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 poate asa ajung si io sa fac odata cinste cu berea aia mie imi faci doua ca ti-am zis cand sa mergi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 iti fac, iti fac... numa' sa iau amaratul ala de permis ca astept dupa el de cateva luni bune... hai vineri daca vrei si daca iau permisul fac atunci cinste si poate iesim si la o plimbarica... traseul il alegeti voi astia mai "experimentati" dar sa nu fie prea lung Mesaj completat mai copchile da tu nu pentru A1 ai dat ? ba da... ca n-am decat 16 ani si nu pot face A-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 multam fain ... ADMIS!!! acuma sa vedem ce o fii cu poligonul... bravo,si bafta in continuare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guiutzu Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Traseu Enduro. http://guiutzu.blogspot.com/2010/09/traseu...-dezna-laz.html Poate ne intalnim mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 ba da... ca n-am decat 16 ani si nu pot face A-ul Nu te necaji Ma bucur sa observ ca incepi sa te maturizezi si sa demonstrezi ca stii ce vrei Cei doi ani pe care ii vei petrece in "clasa" A1 iti vor fi de folos, este foarte bine ca legea permite aceasta clasa Doar atentie, o motocicleta se conduce putin altfel fata de un scuter, e alta pozitie si alta dinamica Bafta in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 Mă îndrumă Âşi pe cineva în ARAD unde pot găsi cel mai avantajos preț la ULEI MOTUL 5100 , 10W40 ? Mi-ar trebui 3 L. Mersi ! Mesaj completat Pana acuma m-am interesat la Clau din Micalaca , are cu 50 lei litru , la Ariciu cu 42 lei , litru... maine aflu de la Sorin de la AMW... Posibil ca pana la urma sa i-au direct la bidon de 4 L , cred ca ii mai avantajos! Daca are cineva informatii din alta parte , sa spuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 Vezi la Razvan pe Dimitrov (reprezentanta KYMCO) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate