HonditaCBR Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 Tunde draga, vad ca tu mai ai de invatat, lasand la o parte homosexualii, cu care N-AM nimic, sunt unele grupuri pe care le detest, pe buna dreptate. Nu ma lua cu "Tunde draga" si lasa faza cu invatatul.. chiar nu suna bine de la tine... daca imi spunea unul mai in varsta si cu mai multa experienta, poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 Nu ma lua cu "Tunde draga" si lasa faza cu invatatul.. chiar nu suna bine de la tine... daca imi spunea unul mai in varsta si cu mai multa experienta, poate... aici e vorba de stiinta, poti sa ai 50 de ani si sa nu cunosti o situatie, asa ca, poate aici sunt mai documentat sau am vazut mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 aici e vorba de stiinta, poti sa ai 50 de ani si sa nu cunosti o situatie, asa ca, poate aici sunt mai documentat sau am vazut mai multe Ce te face sa crezi asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 Ma rog, nu duce nici unde discutia asta asa ca o lasam pe alta data, pana atunci doresc sa ii urez LA MULTI ANI ! la Ratza aka Paul89, Iti doresc multi ani pe mobra fara incidente prietene ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 ... exact...fara incidente ... LA MULTI ANI PAUL... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 bine paul, la multi ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 La multi ani Paul kamikaze pe doua roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 multumesc pentru urari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 La multi ani Paul Mesaj completat imi place ca esti foarte modest Ce naiba sa fac... sa ma laud ca mi-a luat tata motor nou si ca daca bate vantul din fata nu prea trece de 100 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 La multi ani Paul Mesaj completat Ce naiba sa fac... sa ma laud ca mi-a luat tata motor nou si ca daca bate vantul din fata nu prea trece de 100 ? Hai cai tare asta cu vantu din fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 Hai cai tare asta cu vantu din fata si cat de tare ii ca ii si adevarata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 (editat) aici e vorba de stiinta, poti sa ai 50 de ani si sa nu cunosti o situatie, asa ca, poate aici sunt mai documentat sau am vazut mai multe departe de a face misto dar nu am putut sa nu obesrv semnatura ta "82000 km reali". Cred ca cine va citi si e interesat, motorul tau va fi singurul in care se increde in km ca sunt pe bune , nu de alta dar vinzi un transalp cu km de BMW. Editat Octombrie 13, 2010 de tavy XT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 multumesc pentru urari da,da ... pe cand ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 Daca doreste cineva pui de rottweiler GRATIS sa ma contacteze, la Gardendo s-au nascut, din 8 pui 5 mai sunt disponibile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 nu de alta dar vinzi un transalp cu km de BMW. Nu nu, unele BMW-uri se vand la kilometriii de Transalp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 Nu nu, unele BMW-uri se vand la kilometriii de Transalp Rar ajung BWM-urile la kilometrii de TransALP Hai sa nu fim rautaciosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 Rar ajung BWM-urile la kilometrii de TransALP Hai sa nu fim rautaciosi http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1 Ca sa nu mai zica lumea ca ale noastre au multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 si marmota impacheta ciocolata... cine stie unde se pot face in arad "chestii" din fibra de sticla, sau ceva de genul asta...?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 (editat) http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1 Ca sa nu mai zica lumea ca ale noastre au multi km Asta ii "fratele" la al meu. Daca nu era buba cu banii sezonu viitor si eu as fi avut atata Si chiar nu ii mult , daca il intretii cum trebuie. Editat Octombrie 14, 2010 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rip_44 Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 Daca doreste cineva pui de rottweiler GRATIS sa ma contacteze, la Gardendo s-au nascut, din 8 pui 5 mai sunt disponibile... Sunt femele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 Sunt femele? Da, cate vrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 (editat) Avand in vedere ca fetele din trupa sunt surorile mele, nu pot sa nu le fac "reclama", si va invit deseara cu mic cu mare la: concert Mesaj completat pentru cei care nu au venit la concert, las un link cu o piesa care are un "intro" mai deosebit Editat Octombrie 15, 2010 de branconier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 un halloween in Arad?sau tot musafiri prin alte judete?oare santem in stare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
383 Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 un halloween in Arad?sau tot musafiri prin alte judete?oare santem in stare? Nu sunte-ti in stare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Nu sunte-ti in stare ! Nici tu nu esti in stare sa scrii corect in limba romana Mai treci pe la scoala, in clasa a IV-a poti afla detalii Despre cei 7 ani de acasa nu cred ca se pune problema la tine, iti lipsesc cu desavarsire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate