golumbu Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 (editat) Oupss, iar am ramas in urma cu stirile, deci ai doresc LA MULTI ANI lui ATTI !!! Editat Noiembrie 12, 2010 de golumbu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Atunci un LA MULTI ANI fratelui meu Atti , asa oficial La Multi Ani prietene si din partea mea! Traba avut grija...anii trec. Puii mei de viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 La multi ani Batrane' , trebuie avut grija la Transalp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 da bah...traba avut grija la...ani!!!LMA...enduristi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 da bah...traba avut grija la...ani!!!LMA...enduristi!!! La multi ani Atti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 La multi ani Atti !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 La Multi Ani si de la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 (editat) " tavy XT, ADMIN has sent you this email from /index.php. Suspendare 30 de zile pentru spam la bursa. La urmatoarea abatere contul se sterge. Admin" Sa inteleg ca daca dai anunt pe bursa in mai multe judete iati da suspendare? oricum anuntul a fost dat acu cateva saptamani parca... Tare...astia or ajuns ca in politica, fac ce vor cu tine pe niste aberatii, singura diferenta e ca pot sa nu intru pe forumul lor...ce bine daca as putea sa nu platesc taxele catre stat. A...si la ce suspendare se refera ca eu inca vad ca pot scrie...dar vadca am si un warm de 10%. parca as fi la banca sa bage penalitati ! Editat Noiembrie 12, 2010 de tavy XT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diutza Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Hop si eu cu un La multi ani!! pt Atti ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guiutzu Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 Suspendare 30 de zile pentru spam la bursa. La urmatoarea abatere contul se sterge. Acelasi lucru l-am pattit si eu. LA MULTI ANI SARBATORITULUI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiar Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 (editat) Ionut Mistode - campion in ROSBK participa zilele acestea in ultima etapa a Campionatul mondial de anduranta FIM Din pacate, asa cum m-am si asteptat, din nou acest lucru nu este mediatizat in presa sau pe TV. Povestea acestei aventuri: Ionut Mistode De asemenea, alti 2 romani motociclisti particpa intr-o alta aventura pe 2 roti: in 17.10.2010 au plecat din Bucuresti cu destinatia Cambogia. Este deja o luna de cand cei doi, calare pe motocicletele lor sunt pe drum iar povestile despre oamenii si locurile pe care le-au vazut sunt impresionante ( mai ales ca putini sunt cei care vor reusi live sa vada acele locuri). Road To Cambodia Sunt 3 romani, motociclisti, care ne reprezinta ( ca natie, ca pasiune) si care merita cel putin sa le urmarim aventurile si sa le punem deoparte un gand bun! Mesaj completat Pagina corecta de facebook: http://www.facebook.com/home.php?#!/pa...84071351?v=wall Editat Noiembrie 13, 2010 de andreiar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 La multi ani si multa sanatate si fericire Atti transalp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 (editat) finally a aparut... dc mai e cineva interesat de comanda, la colete de peste 150 ron transportul e gratuit eu o sa o comand oricum si singur...astept cateva zile Editat Noiembrie 13, 2010 de CuCun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 Pentru cine are nevoie, am vazut la Plus husa moto integrala. Are o baza care se pune sub motor si husa se inchide cu fermoar de jur-imprejur Impermeabila, costa 100 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 Pentru cine are nevoie, am vazut la Plus husa moto integrala.Are o baza care se pune sub motor si husa se inchide cu fermoar de jur-imprejur Impermeabila, costa 100 ron. Depinde cat e de mare. TA trebe masurat si avut grija ce luam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 finally a aparut... dc mai e cineva interesat de comanda, la colete de peste 150 ron transportul e gratuit eu o sa o comand oricum si singur...astept cateva zile Eu am comandat deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 finally a aparut... dc mai e cineva interesat de comanda, la colete de peste 150 ron transportul e gratuit eu o sa o comand oricum si singur...astept cateva zile dupa ce o cititi veti ramane impresionati, eu cel putin am ramas cand am citit povestile lui pe blog www.mongolia.ro Cucunu stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 Depinde cat e de mare. TA trebe masurat si avut grija ce luam Da da , trăbă avut grijă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 Da da , trăbă avut grijă! traba avut grija! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 finally ce incet esti mai cu viata pe micalaca,eu eram la semafor in podgo cand tu ai plecat spre micalaca si tot te-am prins din urma.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 ce incet esti mai cu viata pe micalaca,eu eram la semafor in podgo cand tu ai plecat spre micalaca si tot te-am prins din urma.. modestul de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 ce incet esti mai cu viata pe micalaca,eu eram la semafor in podgo cand tu ai plecat spre micalaca si tot te-am prins din urma.. si ce era sa te implantzi in ala ce o luat-o dreapta la peco la delta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 ce incet esti mai cu viata pe micalaca,eu eram la semafor in podgo cand tu ai plecat spre micalaca si tot te-am prins din urma.. Asa Batman baga... Banuiesc ca ai avut peste 100 si crosetai printre masini. Si mai te si lauzi cu asta. Brava! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 ce incet esti mai cu viata pe micalaca,eu eram la semafor in podgo cand tu ai plecat spre micalaca si tot te-am prins din urma.. si ce era sa te implantzi in ala ce o luat-o dreapta la peco la delta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate