danutt Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 Cumpar soarece cu telecomanda sa-mi antrenez pisica. Cine are PM aici. Nu-i de gluma ! Voi , nu înțelegeți ... "pisicuță " îi spune la doamna Âşi de Âşoarece , are nevoie el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 Voi , nu înțelegeți ... "pisicuță " îi spune la doamna Âşi de Âşoarece , are nevoie el da pt ce o antrenezi...o bagi in trupele antitero... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oviYO Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 Cumpar soarece cu telecomanda sa-mi antrenez pisica. Cine are PM aici. Nu-i de gluma ! -rau te mai plictisesti ma KATO , oricum sa stii ca pisicile sunt greu de dresat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 -rau te mai plictisesti ma KATO , oricum sa stii ca pisicile sunt greu de dresat. A mea raspunde deja la unele comenzi. Mesaj completat da pt ce o antrenezi...o bagi in trupele antitero... O folosesc pe post de grenada. Cand dai pe la mine te v-a recunoste dupa poza pe care i-am pus-o in geam. Iti v-a sari drept pe fata si cu ghearele ascutite de mine (deja perdelele sunt franjuri) iti v-a insemna fata ca pe a lui Falconetti . Asa ca nu-ti da casca jos in aria casei mele pana nu izolez pisica in baie. Mesaj completat Voi , nu înțelegeți ... "pisicuță " îi spune la doamna Âşi de Âşoarece , are nevoie el Mai e putin pana atunci, iti sacrifici tu soricelul pentru pisicuta? Mesaj completat De cand ai inceput sa imbatranesti si mintea ati cam fuge nu numa anii E valabil si pentru tine faza cu matza. Sa te vad pe tine la anii mei ce te vei face... Mesaj completat Azi e sarbatoarea indragostitilor, a noastra, nu cea a americanilor. Sa le spunem deci sotiilor, iubitelor, amantelor o vorba buna, de dragoste. Nu va sfiiti sa le mai spuneti una din asta cateodata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 A mea raspunde deja la unele comenzi. Mesaj completat O folosesc pe post de grenada. Cand dai pe la mine te v-a recunoste dupa poza pe care i-am pus-o in geam. Iti v-a sari drept pe fata si cu ghearele ascutite de mine (deja perdelele sunt franjuri) iti v-a insemna fata ca pe a lui Falconetti . Asa ca nu-ti da casca jos in aria casei mele pana nu izolez pisica in baie. Mesaj completat Mai e putin pana atunci, iti sacrifici tu soricelul pentru pisicuta? Mesaj completat E valabil si pentru tine faza cu matza. Sa te vad pe tine la anii mei ce te vei face... Mesaj completat Azi e sarbatoarea indragostitilor, a noastra, nu cea a americanilor. Sa le spunem deci sotiilor, iubitelor, amantelor o vorba buna, de dragoste. Nu va sfiiti sa le mai spuneti una din asta cateodata! Io la varsta care o ai tu acuma nu o sa imi tin matza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 Io la varsta care o ai tu acuma nu o sa imi tin matza O daaaaaaaa, tare faza, m-am spart de atata ras si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 O daaaaaaaa, tare faza, m-am spart de atata ras si eu decit sa tin o matza mai bine stau la perete sa ma ciuruie careva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 decit sa tin o matza mai bine stau la perete sa ma ciuruie careva Ai grija ce iti doresti, s-ar putea sa se implineasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 (editat) O folosesc pe post de grenada. Cand dai pe la mine te v-a va recunoste dupa poza pe care i-am pus-o in geam. Iti v-a va sari drept pe fata si cu ghearele ascutite de mine (deja perdelele sunt franjuri) iti v-a va insemna fata ca pe a lui Falconetti . Asa ca nu-ti da casca jos in aria casei mele pana nu izolez pisica in baie. sorry...nu m-am putut abine...erau prea multe Editat Februarie 24, 2011 de CuCun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 A mea raspunde deja la unele comenzi. Mesaj completat O folosesc pe post de grenada. Cand dai pe la mine te v-a recunoste dupa poza pe care i-am pus-o in geam. Iti v-a sari drept pe fata si cu ghearele ascutite de mine (deja perdelele sunt franjuri) iti v-a insemna fata ca pe a lui Falconetti . Asa ca nu-ti da casca jos in aria casei mele pana nu izolez pisica in baie. Mesaj completat Ma lesi urlu odata la matza aia face infart si gata Mai e putin pana atunci, iti sacrifici tu soricelul pentru pisicuta? Mesaj completat E valabil si pentru tine faza cu matza. Sa te vad pe tine la anii mei ce te vei face... Mesaj completat Azi e sarbatoarea indragostitilor, a noastra, nu cea a americanilor. Sa le spunem deci sotiilor, iubitelor, amantelor o vorba buna, de dragoste. Nu va sfiiti sa le mai spuneti una din asta cateodata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 (editat) sorry...nu m-am putut abine...erau prea multe Nu ar fi rau sa deschidem un topic si pentru invatarea si exprimarea cat mai corecta in limba romana. Avem cativa abonati pe aici care au nevoie. Pety, te bagi? Asa-i, am gresit, viitorul cu perfectul compus. Va căuta. – la viitor e întotdeauna va, într-un cuvânt. Adică: dacă poate fi completat cu el/ea, e va: El va căuta mâine. V-a căutat. – la perfect compus e întotdeauna v-a. Dacă poți să adaugi pe Dvs / pe voi, atunci e v-a: El v-a căutat pe voi / pe Dvs. Editat Februarie 24, 2011 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 Nu ar fi rau sa deschidem un topic si pentru invatarea si exprimarea cat mai corecta in limba romana. Avem cativa abonati pe aici care au nevoie. Pety, te bagi? Asa-i, am gresit, viitorul cu perfectul compus. Va căuta. – la viitor e întotdeauna va, într-un cuvânt. Adică: dacă poate fi completat cu el/ea, e va: El va căuta mâine. V-a căutat. – la perfect compus e întotdeauna v-a. Dacă poți să adaugi pe Dvs / pe voi, atunci e v-a: El v-a căutat pe voi / pe Dvs. ma lasi acuma teai facut si mare profesor ia vezi acolo antreneaza matza pentru trupele speciale si lasane cu astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 (editat) In Arad, unde pot sa imi fac un tricou personalizat sa pun logo-ul site-ului pe el. Un pret si o lucatie daca imi puteti da. MS! La adresa earad.ro gasesti tot ce vrei in materie de personalizari. Ai acolo si modele, sigle, poze, preturi (negociabile). Au facut si stikere enduro sau vitezane cu atentie la motociclisti. Cumpar soarece cu telecomanda sa-mi antrenez pisica. Ebay: Remote control mouse cat toy, dar daca vrei sa o agiti sau sa-i dai o ocupatie incearca cu un laser pointer, e de 100 de ori mai antrenant. Cauta pe youtube "cat laser pointer" ca sa vezi efectele. Pune te rog o poza cu pisica. Nu ar fi rau sa deschidem un topic si pentru invatarea si exprimarea cat mai corecta in limba romana. Cred ca micutu_moto ar trebui sa fie initiatorul. Editat Februarie 24, 2011 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 La adresa earad.ro gasesti tot ce vrei in materie de personalizari. Ai acolo si modele, sigle, poze, preturi (negociabile). Au facut si stikere enduro sau vitezane cu atentie la motociclisti. Daca vrei sa o agiti sau sa-i dai o ocupatie incearca cu un laser pointer, e de 100 de ori mai antrenant. Cauta pe youtube "cat laser pointer" ca sa vezi efectele. Pune te rog o poza cu pisica. Cred ca micutu_moto ar trebui sa fie initiatorul. ma lesi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 La adresa earad.ro gasesti tot ce vrei in materie de personalizari. Ai acolo si modele, sigle, poze, preturi (negociabile). Au facut si stikere enduro sau vitezane cu atentie la motociclisti. Ebay: Remote control mouse cat toy, dar daca vrei sa o agiti sau sa-i dai o ocupatie incearca cu un laser pointer, e de 100 de ori mai antrenant. Cauta pe youtube "cat laser pointer" ca sa vezi efectele. Pune te rog o poza cu pisica. Cred ca micutu_moto ar trebui sa fie initiatorul. Nu te astepta la bunavointa din partea lui. El e invatat deja, vorbeste cu noi asa, la vrajeala. Iata si pisica , luata de la Titi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 Nu te astepta la bunavointa din partea lui. El e invatat deja, vorbeste cu noi asa, la vrajeala. Iata si pisica , luata de la Titi. Faina matza oare un rottweiler ce ar face pe langa ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 Aceasta poezie deosebita sta scrisa la intrarea in biserica de la Sadinca, jud.Sibiu, loc unde s-au pus bazele unei mici manastiri condusa de parintele-calugar David. Atat de frumoasa pe cat de adevarata. Un lung tren ne pare viata, Ne trezim in el mergand Fara sa ne dam,noi, seama Unde ne-am suit si cand. Fericirile sunt halte Unde stam cat un minut Pana bine ne dam seama Suna, pleaca, a trecut. Iar durerile sunt statii Lungi, de nu se mai sfarsesc Si in ciuda noastra parca Tot mai multe se ivesc; Arzatori de nerabdare Inainte tot privim, Sa ajungem mai degraba La vreo tinta ce-o dorim; Ne trec zilele, trec anii, Clipe scumpe si dureri, Noi traim hraniti de visuri Si-nsetati dupa placeri. Multi copii voiosi se urca, Cati in drum n-am intilnit; Iar cate un batran coboara Trist si frant sau istovit. Vine-odata insa vremea Sa ne coboram si noi Ce n-am da atunci o clipa Sa ne-ntoarcem inapoi? Dar pe cand,privind in urma Plangem timpul ce-a trecut, Suna goarne VESNICIEI: < Am trait si n-am stiut > Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 Ai grija ce iti doresti, s-ar putea sa se implineasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 "betmenii nau treaba cu deastea..." ca sa fiu in spiritul batmanilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Februarie 26, 2011 Share Postat Februarie 26, 2011 Cine are capac alternator pentru honda 954 rr 2003 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guiutzu Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 (editat) A aparut numarul 9 al revistei DirtBikeZone, o puteti gasi la mine pe site ZonaEnduro sau pe dirtbikezone.ro. Urmariti, am si eu un articol acolo Editat Martie 1, 2011 de guiutzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 A aparut numarul 9 al revistei DirtBikeZone, o puteti gasi la mine pe site ZonaEnduro sau pe dirtbikezone.ro. Urmariti, am si eu un articol acolo ,,Cu banii stransi de-a lungul unui an de facultate.....'' Citat : Guiutu No bravos ! Tine-o tare pa iskola, ca pana gati studuiala iei motor nou !! Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guiutzu Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 Am lovit bursa si anul asta, asa ca la vara sigur trec la ceva mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 gata cu penele pentru cei cu tubelles.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 gata cu penele pentru cei cu tubelles.. foarte tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate