Sari la conținut

Mesaje(vorbe)discutii!

GIV 32
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

In atentia celor care "le plac carnea" de la "mec"

Happy Meal rezista 6 luni

Puii mei, nici kukoti nu mai mananca carnea aia. pescarii ar astepta mult si bine dupa kukoti de la carnea aia. Intrebare: alarma de auto se poate adapta la mobra?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Puii mei, nici kukoti nu mai mananca carnea aia. pescarii ar astepta mult si bine dupa kukoti de la carnea aia. Intrebare: alarma de auto se poate adapta la mobra?

;) kato esti baut sau ce dreq ?pai tu ne intrebi pe noi de-astea ?

Io ti-am mai zis sa te lasi de ginecologie si sa te apuci de electrice.

P.S.1 - Oricum, daca totusi o montezi pe motor, nu uita sa anulezi contactele de usi ca altfel o sa ai probleme cu Vasile Roaita !

P.S.2 - PE CELE MAI BUNE ACUMA : CINE ARE PE ACASA UN CD AUTO DE LA SONY-DEZAFECTAT, MA INTERESEAZA RAMA ACEEA DE PLASTIC CARE INCADREAZA FATA DETASABILA.PLATESC F BINE IN LICHID !

Cius !

Link spre comentariu

Salutare Arad,nu se incumeta nimeni la treaba asta /index.php?...10&start=10 ca vazusem ca nu v-ati anuntat nici unu pe aci.

Hai noroc si sa auzim numai de bine.

ceao Dacule! ramane de vazut. Ne urnim mai greu acum. Am vazut ca te-ai dotat cu o noua mobra VFR. S-o folosesti sanatos!
Link spre comentariu

ceao Dacule! ramane de vazut. Ne urnim mai greu acum. Am vazut ca te-ai dotat cu o noua mobra VFR. S-o folosesti sanatos!

Treaba e ca nu sunt multe locuri de cazare,deaia ziceam,anul acesta e mai restransa treaba,asta in caz ca nu vreti sa stati la cort sa-mi tineti de urat ;) ;)

Editat de Dacul
Link spre comentariu

Treaba e ca nu sunt multe locuri de cazare,deaia ziceam,anul acesta e mai restransa treaba,asta in caz ca nu vreti sa stati la cort sa-mi tineti de urat ;) :D

Ata tuica nu pot sa beau ca sa dorm in cort :) , dar o sa fiu prezenta, ca si anul trecut... :D

..Felicitari, ma bucur ca ti-ai indeplinit visul.. multi km... ;)

Link spre comentariu

Ata tuica nu pot sa beau ca sa dorm in cort :huh: , dar o sa fiu prezenta, ca si anul trecut... :D

..Felicitari, ma bucur ca ti-ai indeplinit visul.. multi km... ;)

Mesi ,mersi...niciodata nu ma las pana nu-mi indeplinesc visele.

Sa ne vedem cu bine,toata gasca!!

Link spre comentariu

Mesi ,mersi...niciodata nu ma las pana nu-mi indeplinesc visele.

Sa ne vedem cu bine,toata gasca!!

De park miroase a tzuicomicina p`aici.. :->

Hmm,.. Am impresia ca prezentza mea va fii asigurata...

Link spre comentariu

In Arad mai importa si altcineva chinezariile de motocilete X-Motos? In vara as avea nevoie de 2 bucati. Stiu doar de AMW.

Editat de guiutzu
Link spre comentariu

In Arad mai importa si altcineva chinezariile de motocilete X-Motos? In vara as avea nevoie de 2 bucati. Stiu doar de AMW.
Vezi la Razvan de pe Saguna, vizavi de Pompieri.
Link spre comentariu

care stie pe cineva care vopseste electrostatic sau cv de genul'...vreau sa vopsesc crash-barurile si cricurile

tnx ;)

din cite stiu eu exista la timisoara o firma care vopseste electrostatic dar nu cunosc adresa,mai nou e in zona industriala din arad o firma care se ocupa cu vopsiri industriale,nu stiu daca se ocupa si cu ce ai tu nevoie dar merita sa te interesezi

Link spre comentariu

care stie pe cineva care vopseste electrostatic sau cv de genul'...vreau sa vopsesc crash-barurile si cricurile

tnx ;)

Este , este , in Timisoara pe strada Resita si sunt chiar buni baietii .Pe langa asta au si o sensibilitate pentru motociclisti . :D

Link spre comentariu

Fain, da' cel putin la Paulis si Mandruloc e de mult indicatorul cu 70km/h la intrare in localitate

cat despre Vinga :lol: ... m-au prins acu' 2 ani cu 69km/h chiar in curba aia larga...

Link spre comentariu