horace_io Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Deje te am in lista mea de motoristi care incet incet e mai mare decit lista de FRIENDS ce o am in messenger.....lasa ca e bine citi mai multi si cit mai uniti ce nu se dau raniti....ca vara vine vine incetut....numa cind e de iesit undeva toti avem alte drumuri din pacate .....asa ca sper sa ne gasim citiva iubitori de iarba verde si de excursii si de gasca si de toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Sper ca pana se face timp frumos sa ma recuperez.Am facut pe grozavu la schii si trebuie sa intru la cutit.Numai sa se elibereze un pat la ortopedie. Sa auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Sper ca pana se face timp frumos sa ma recuperez.Am facut pe grozavu la schii si trebuie sa intru la cutit.Numai sa se elibereze un pat la ortopedie. Sa auzim de bine! In tot raul...si un bine...avem mai mult timp ptr. si pana la vara o sa fi ca unu , nou (tanar) . Sa speram ca nu ajungi la cutit... P.S. -batran si nelinistit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Genino Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 salut wave.gif la toata lumea sunt nou pe 2 roti am un aprilia rs 50 bicicleta pe langa ce avetzi voi da la varsta mea altceva nu pot conduce dar exista un inceput in toate! am si yo o intrebare de unde as putea sa imi cumpar o geaca cu protecti mai ieftina (din piele dar nu neaparat) multumesc anticipat daca are cineva ma pote gasi pe the_doctor_rs46@yahoo.com sau 0749018906 wave.gif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 In tot raul...si un bine...avem mai mult timp ptr. si pana la vara o sa fi ca unu , nou (tanar) . Sa speram ca nu ajungi la cutit... P.S. -batran si nelinistit k: Ma drace tu monteaza-ti cazanu la loc cum a fost ca eu ma fac mai repede apt de duca ca si tine.Sa rezerv locuri mai bune ptr Cluj la camping sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Va invit sa va uitatzi la ultimul episod TOP GEAR (sezonu 12, ep8) Vietnamese Special unde Jeremy, James si Richard traverseaza Vietnamul pe motoare (mai exact Minsk, Vespa si Honda). http://www.hessmo.com/Hessmo/TG_Season_12.html E foarte tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Ma drace tu monteaza-ti cazanu la loc cum a fost ca eu ma fac mai repede apt de duca ca si tine.Sa rezerv locuri mai bune ptr Cluj la camping sau nu? Normal ... langa , cortu cu muzica house Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Ianuarie 14, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2009 Normal ... langa , cortu cu muzica house ...si eu vreau acolo!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 (editat) ...si eu vreau acolo!... Pai Floriane ia fa tu bine si anu asta vino cu cortul de sambata nu asa in viteza numai si sa stai la hoteluri...iti tinem loc langa cortul house! Editat Ianuarie 14, 2009 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Ianuarie 14, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2009 (editat) Pai Floriane ia fa tu bine si anu asta vino cu cortul de sambata nu asa in viteza numai si sa stai la hoteluri...iti tinem loc langa cortul house! ...asa a fost modelul atunci!...nu am avut nimic la mine, nu am fost cu motorul asa ca...asta e!...dar am stat toata noaptea acolo la cortul ala si pe voi nu v-am vazut pe acolo!.. ...hai sa va zic ceva!...anu asta nu cred ca va mai fi cu muzica house, au fost discutii aprinse in cluj despre utilitatea divizarii zonale pe motive muzicale si au fost o gramada de rock-eri care au sarit de c-r in sus ca i-a deranjat "zgomotul" produs de cortul respectiv!...prin urmare, daca vreti sa fiti altfel decit restul lumii pe acolo sa o faceti acasa la voi!...asta e concluzia la care s-a ajuns!... ..rock rulles!.. Editat Ianuarie 14, 2009 de GIV 32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 ...asa a fost modelul atunci!...nu am avut nimic la mine, nu am fost cu motorul asa ca...asta e!...dar am stat toata noaptea acolo la cortul ala si pe voi nu v-am vazut pe acolo!.. ...hai sa va zic ceva!...anu asta nu cred ca va mai fi cu muzica house, au fost discutii aprinse in cluj despre utilitatea divizarii zonale pe motive muzicale si au fost o gramada de rock-eri care au sarit de c-r in sus ca i-a deranjat "zgomotul" produs de cortul respectiv!...prin urmare, daca vreti sa fiti altfel decit restul lumii pe acolo sa o faceti acasa la voi!...asta e concluzia la care s-a ajuns!... ..rock rulles!.. La naiba,in fond mie m-i se rupe ce fel de muzica e.Oricum motivul ptr care nu m-ai vazut acolo eram absent motivat.Danut stie de ce dupa o anumita ora m-am bagat la cort si nu am mai iesit pana dimineata.Ai auzit ceva noaptea Dany?Asa-i ca numai muzica house?Revenind la ce ai spus tu imi place doar sa privesc mobrele,oamenii ,apucaturile unora,criminalii de motoare...etc.Privesc si nu ma mai mira nimic.Asa ca pot duce si pune ce muzica vor ei,exclus manele ca atunci imi fac bagaju si plec.Oricum drumul si plimbarea e placerea noastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Hey ! Unde mergetzi? Nu e idee buna sa puneti cortul langa scena! Nu mai sti Kato ca la Balaton am pus cortu langa scena si toata noaptea am ascultat Az a szep ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 La naiba,in fond mie m-i se rupe ce fel de muzica e.Oricum motivul ptr care nu m-ai vazut acolo eram absent motivat.Danut stie de ce dupa o anumita ora m-am bagat la cort si nu am mai iesit pana dimineata.Ai auzit ceva noaptea Dany?Asa-i ca numai muzica house?Revenind la ce ai spus tu imi place doar sa privesc mobrele,oamenii ,apucaturile unora,criminalii de motoare...etc.Privesc si nu ma mai mira nimic.Asa ca pot duce si pune ce muzica vor ei,exclus manele ca atunci imi fac bagaju si plec.Oricum drumul si plimbarea e placerea noastra. manele...sigur nu o sa fie. Muzica rock ... ok. Ideea este sa-mi termin eu ace-ul , pana atunci . Ma mai bate un gand pentru vara asta... Roma-Vatican Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 manele...sigur nu o sa fie. Muzica rock ... ok. Ideea este sa-mi termin eu ace-ul , pana atunci . Ma mai bate un gand pentru vara asta... Roma-Vatican Ce naiba ai facut la mobra mah? Si ce sa cauti tu la Vatican sa pupi la Papa inelul? Impacheteaza la loc cazanu ca nu te vaz bine...Spor sa ai.Mai vedem ce rute facem noi,oricum una afara tre sa punem la cale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Ce naiba ai facut la mobra mah? Si ce sa cauti tu la Vatican sa pupi la Papa inelul? Impacheteaza la loc cazanu ca nu te vaz bine...Spor sa ai.Mai vedem ce rute facem noi,oricum una afara tre sa punem la cale! Pai eu ce ziceam? Si pe , papa ... lasa-l in pace , are cine sa-i pupe inelu. Eu vreau sa vad Vaticanu , sa ma , cultiv... Â Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 (editat) Eu vreau ..... sa ma , cultiv... Probabil ca sambata asta o sa cultivi o ciorba de burta facuta de colega ta de serviciu Sa vii si cu colega ta de apartament Chip in taci Editat Ianuarie 15, 2009 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Probabil ca sambata asta o sa cultivi o ciorba de burta facuta de colega ta de serviciuSa vii si cu colega ta de apartament Chip in taci PROBABIL ?? ... PROBABIL !!!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Pai eu ce ziceam? Si pe , papa ... lasa-l in pace , are cine sa-i pupe inelu. Eu vreau sa vad Vaticanu , sa ma , cultiv... Cultiva-te si tu ca oltenii...dormi pe aratura,iesi mai ieftin ....Cat e portia aia de ciorba zici Nicule? Vezi ca mai are Mariana niste oale pe la mine de cand ne-am despartit...de revelion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Vezi ca mai are Mariana niste oale pe la mine de cand ne-am despartit...de revelion Da' unde ai fost tu cu Mariana de revelion? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Da' unde ai fost tu cu Mariana de revelion? Unde ai fost si tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Pai eu ce ziceam? Si pe , papa ... lasa-l in pace , are cine sa-i pupe inelu. Eu vreau sa vad Vaticanu , sa ma , cultiv... Â incearca cu google earth, e mai rapid si gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Cultiva-te si tu ca oltenii...dormi pe aratura,iesi mai ieftin ....Cat e portia aia de ciorba zici Nicule? Vezi ca mai are Mariana niste oale pe la mine de cand ne-am despartit...de revelion. Am incercat sa ma cultiv pe aratura... si chiar la olteni , da , nu mi-a placut... nici mie , nici la motor si 100% nici la pasager Asta se intampla cand ratezi iesirea de pe autostrada ... In momentele alea ma gandeam la Transalpu lu Nicu incearca cu google earth,e mai rapid si gratis da...da poti sa iei virusi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 PROBABIL ?? ... PROBABIL !!!? Na bine, m-ai convins Precis, nu poate. Maine se insereaza ingredientele si sambata aduci vinul ala rosu sec A zis colega ta ca dupa ora 13 Call me (adica"col mi") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 MOTORUL KAWA din 2007 RR MA UNGE PE SUFLET SUNETUL /index.php?showtopic=303911 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Genino Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 nu are nimeni protecti hard pt spate umeri si coate???sau de unde as pute sa imi cumpar???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate