Midnight_Caller Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 Salutare si sorry de lipsa mea de activitate pe forum, dar am avut oarshce probleme... Se da urmat. problema: ambielaj monopiston, se va schimba biela, boltzul si colivia dintre biela si contragreutati. Ei, cum pot fi eu sigur ca e centrat dupa schimbare ? Pt. ca daca nu e, imi rade rulmentzii in 10km cred Unde se poate face centrarea ? Ceva recomandari de la "batrani" ? Multzam fain !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 21, 2006 Share Postat Ianuarie 21, 2006 se centreaza la presa (o menghina cu 2 paci de metal) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Ianuarie 21, 2006 Share Postat Ianuarie 21, 2006 Prisme + ceas comparator. Daca e cineva meticulos si rabdator, iti va scoate o bataie conform cartii tehnice. Nu trebuie cine stie ce scule, strungarii au de obicei tot ce trebuie. Conteaza omul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 22, 2006 Share Postat Ianuarie 22, 2006 Erau fratii Teodorescu pe langa str Vasile Lascar, in spatele blocului de diplomati, ei faceau ambielaje si mai era un nene pe la Mecanica Fina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Midnight_Caller Postat Ianuarie 22, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2006 Erau fratii Teodorescu pe langa str Vasile Lascar, in spatele blocului de diplomati, ei faceau ambielaje si mai era un nene pe la Mecanica Fina. Blocul de diplomati ? Eu lucrez la Vasile Lascar (langa linia de tramvai care duce la Armeneasca). Fata de statuie, incotro ? Sa zic ca stau cu fata la sediul Young and Ruibcam. Incotro o apuc ? Multzam !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koky Postat Ianuarie 22, 2006 Share Postat Ianuarie 22, 2006 Blocul de diplomati ? Eu lucrez la Vasile Lascar (langa linia de tramvai care duce la Armeneasca). Fata de statuie, incotro ? Sa zic ca stau cu fata la sediul Young and Ruibcam. Incotro o apuc ? Multzam !! Daca nu te descurci il fac eu cu conditia sa-l aduci la brasov.Banuiesc ca sti tolerantele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Midnight_Caller Postat Ianuarie 22, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2006 Daca nu te descurci il fac eu cu conditia sa-l aduci la brasov.Banuiesc ca sti tolerantele. Stai linistit, se pare ca omu' mi l-a centrat inainte sa mi-l vanda, pe strung... Vedem, daca-mi sparge rulmentzii vin la tine Multzam mult de oferta !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate