Sari la conținut

Ambielaj Motor 2t Monocilundru

Postări Recomandate

Salutare si sorry de lipsa mea de activitate pe forum, dar am avut oarshce probleme...

Se da urmat. problema: ambielaj monopiston, se va schimba biela, boltzul si colivia dintre biela si contragreutati. Ei, cum pot fi eu sigur ca e centrat dupa schimbare ? Pt. ca daca nu e, imi rade rulmentzii in 10km cred :ok:

Unde se poate face centrarea ? Ceva recomandari de la "batrani" ?

Multzam fain !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator john17

Erau fratii Teodorescu pe langa str Vasile Lascar, in spatele blocului de diplomati, ei faceau ambielaje si mai era un nene pe la Mecanica Fina.

Link spre comentariu

Erau fratii Teodorescu pe langa str Vasile Lascar, in spatele blocului de diplomati, ei faceau ambielaje si mai era un nene pe la Mecanica Fina.

Blocul de diplomati ? Eu lucrez la Vasile Lascar (langa linia de tramvai care duce la Armeneasca). Fata de statuie, incotro ? Sa zic ca stau cu fata la sediul Young and Ruibcam. Incotro o apuc ?

Multzam !!

Link spre comentariu

Blocul de diplomati ? Eu lucrez la Vasile Lascar (langa linia de tramvai care duce la Armeneasca). Fata de statuie, incotro ? Sa zic ca stau cu fata la sediul Young and Ruibcam. Incotro o apuc ?

Multzam !!

Daca nu te descurci il fac eu cu conditia sa-l aduci la brasov.Banuiesc ca sti tolerantele.

Link spre comentariu

Daca nu te descurci il fac eu cu conditia sa-l aduci la brasov.Banuiesc ca sti tolerantele.

Stai linistit, se pare ca omu' mi l-a centrat inainte sa mi-l vanda, pe strung... Vedem, daca-mi sparge rulmentzii vin la tine :ok:

Multzam mult de oferta !!

Link spre comentariu