axi Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 io prost! am uitat sa spun si de bujii! daca nu e cifra buna se incalzesc tare si se racesc greu de tot, ca si in cazul calaminei! sau sunt prea reci si se ancraseaza... dar de aici nu se produce autoaprindere Bujiile erau bosch,pt.motoare in2t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 Bay bajeti (Zidu si Stress), sa nu uitati ce stiti pana da caldura, ca o sa planga si IJ-ul meu dupa voi. In primul rand ca Stapana-su e cam si in al doilea rand ca n-o sa aiba cu cine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 Bujiile erau bosch,pt.motoare in2t nu exista bujii pt 2t, ele au un parametru foarte important numit cifra termica. vezi pe forun ca s-a mai vorbit in alta ordine de idei bujia care merge bine la un motor nu face neaparat treaba buna si la altul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 nu exista bujii pt 2t, ele au un parametru foarte important numit cifra termica. vezi pe forun ca s-a mai vorbit in alta ordine de idei bujia care merge bine la un motor nu face neaparat treaba buna si la altul Nu stiu........ Da asa o spus vanzatoru de la omw ca ii bujie pt. 2 t Inseamna ca habarn n-are... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 in alta ordine de idei iti trebuie bujii de 225 iarna (sinterom 14np18) si de 240 vara (sinterom 14np21) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 nu exista bujii pt 2t, ele au un parametru foarte important numit cifra termica. vezi pe forun ca s-a mai vorbit in alta ordine de idei bujia care merge bine la un motor nu face neaparat treaba buna si la altul MERSI DE SFAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasi Postat Ianuarie 25, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2006 Va multumesc si eu,intre timp am citit si m-am lamurit,cred ca imi iau un CB de 750 din 84 la 3600 euro. Decat atatea probleme cu comunistele mai bine o japoneza. Ar mai fi unul tot de 750 la 3400 euro,din 84 dar tocmai in Lumina judetu Constanta. Motoarele sunt bune sunt in 4 timpi io zic ca merita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Ianuarie 25, 2006 Share Postat Ianuarie 25, 2006 Va multumesc si eu,intre timp am citit si m-am lamurit,cred ca imi iau un CB de 750 din 84 la 3600 euro. Decat atatea probleme cu comunistele mai bine o japoneza. Ar mai fi unul tot de 750 la 3400 euro,din 84 dar tocmai in Lumina judetu Constanta. Motoarele sunt bune sunt in 4 timpi io zic ca merita! cam maricele pentru un incepator. parerea mea. de ce nu un 400, 500 sau 600? oricum pana la urma tot alegerea ta este... si cum cele 2 motorete au ceva ani in spate si o sa aiba si ele nevoie de reglaje, eventual refacere motor. probabil mai putzine pene ca la un ij dar si mai scump de reparat si greu de diagnosticat. take care Later edit: ma mira faptul ca te-ai interesat de o comunista cand puteai cheltui 3000+ euro pe o motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Ianuarie 30, 2006 Share Postat Ianuarie 30, 2006 In primul rand este mult 3600 de euro pentru un CB 750 din '84. In mod normal este undeva sub 2000 de euro...dar nu cred ca baiatul o sa cumpere nici un CB sau nici o alta motocicleta. De ce? Am vazut prea multi ca el... Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate