cristian2009 Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Am un Suzuki Burgman din 2000 si mi-am luat un kit xenon pentru el. Eventual sfaturi unde l-as putea instala... Cine ma ajuta cu montarea lui ? Nu va speriati ca nu pare chiar asa de complicat, nu e mult de desfacut cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Il poti monta si tu...e destul de usor...eu am montat atat la masina cat si la motor de unul singur fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian2009 Postat Aprilie 12, 2009 Autor Share Postat Aprilie 12, 2009 Da... mersi de incurajare, dar nu prea am timp si banuiesc ca nici indemanarea necesara, dupa cum pare manopera asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu_lover Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Da... mersi de incurajare, dar nu prea am timp si banuiesc ca nici indemanarea necesara, dupa cum pare manopera asta... ti-l putem monta noi 0767915161 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian2009 Postat Aprilie 13, 2009 Autor Share Postat Aprilie 13, 2009 Sa-mi spui te rog cam cat costa si pe unde va gasesc ? Se poate eventual chiar azi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian2009 Postat Aprilie 13, 2009 Autor Share Postat Aprilie 13, 2009 S-a rezolvat problema, topicul s epoate inchide... Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 Unde in Bucuresti imi pot monta un Kit xenon cu angel eye si lupa? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 8, 2013 Admin Share Postat August 8, 2013 Ai tot ce-ti trebuie si vrei doar montaj sau vrei sa le cumperi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 Ai tot ce-ti trebuie si vrei doar montaj sau vrei sa le cumperi? am kit bixenon cu angeleye si lupa si kitul de cabluri si vreau doar montaj Stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 8, 2013 Admin Share Postat August 8, 2013 Din ce inteleg ai proiector care trebuie introdus in far, suna-ma, vedem despre ce este vorba si discutam detaliile..o zi buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate