kata Postat Ianuarie 24, 2006 Share Postat Ianuarie 24, 2006 (editat) astea is pt voi (glumesc sunt pt tot poporu') kalus am citit niste articole pe net despre tine si tzi-am urmarit munca, respectele mele, umbli pe cararea nebatuta si grea frate, toata stima, capu' sus si nu asculta de altzii,sper ca intr-o zi sa ne putem intalni la o lada de tarie scuze pt calitatea imaginilor ii un scanner nou si nu prea m-am prins de cum se adjusteza mai pun ceva poze cind ma prind care-i shpilu Editat Ianuarie 24, 2006 de kata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Ianuarie 24, 2006 Share Postat Ianuarie 24, 2006 nice!!! mai pune ca noi intzelegem ce trebuie din ele!!! daca ajustezi prea mult in bine calitatea, nu o sa le mai potzi pune aici pe forum!!!! din ce revista le-ai scanat??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.silviu Postat Ianuarie 24, 2006 Share Postat Ianuarie 24, 2006 meseriase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 24, 2006 Share Postat Ianuarie 24, 2006 kata...super reportajele si stilurile astea diferite de motoare mai daca mai ai reviste ,ca sigur mai ai ,scaneazale cind ai timp si mai pune tot aici in topicul asta si restul L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Ianuarie 25, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2006 ok, revista se numeste The Horse (backstreet choppers) si este la ora actuala singura revista de ''choppere'' in realul sens al cuvantului din sua. in ceea ce priveste calitatea cred ca daca le salvezi in calc le potzi studia mai bine. o sa mai scanez cind mai am timp, am un teanc de vreo 2 ani adunate, ceea ce am scanat sunt din numai 2 reviste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Ianuarie 26, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2006 am mai scanat cite ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Ianuarie 26, 2006 Share Postat Ianuarie 26, 2006 KEEP WALKING!!! multzumim!!! daca le ai scanate la o calitate shi mai buna dar nu potzi sa le pui pe forum, le vreau shi eu la: mihai_dmw@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Ianuarie 26, 2006 Share Postat Ianuarie 26, 2006 O sa scanez si eu cateva chestii meseriase.In curand.Super topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Ianuarie 28, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2006 (editat) o sters robi tot, hai ca mai incerc odata Editat Ianuarie 28, 2006 de kata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Februarie 23, 2006 Autor Share Postat Februarie 23, 2006 si din acelasi ciclu va prezentam: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate