kata Postat Ianuarie 24, 2006 Share Postat Ianuarie 24, 2006 (editat) sunt pe cale de a imi varzali motoru' da nu ma las pina nu il fac bucatzi aa si uitatziva ce mi-am luat cu 250 parai (strung mic, vechi antic si de demult) Editat Ianuarie 24, 2006 de kata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 24, 2006 Share Postat Ianuarie 24, 2006 cum spune si semnatura mea CHOPPIN AINT EASY, BUT IT IS NECESSARY baga kata sa vedem ce va iesii salut L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Ianuarie 24, 2006 Share Postat Ianuarie 24, 2006 Felicitari, de cand caut si eu un strung paralel de 100. Sa-l folosesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Februarie 18, 2006 Autor Share Postat Februarie 18, 2006 din cenaclul ''imi fac motoru' varza'' casa de productzii ''Clear Heels Choppers'' are onoarea de a va prezenta: ............taaattaaaa!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 Bafta in atelier shi la buzunar, barbate! Fain atelier ai acolo! Cam ce vrei sa faci cu ea(el)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Februarie 19, 2006 Autor Share Postat Februarie 19, 2006 (editat) Bafta in atelier shi la buzunar, barbate! Fain atelier ai acolo! Cam ce vrei sa faci cu ea(el)? multzam fain, e o ''ea'' (betsy), pai in primul rind vreau sa scot motorul din cadru (vopsesc cadrul si am niste piese pt performantza care trebuie instalate la motor), mai vreau sa il fac solo sa schimb aripa pe spate, alte jante (sau gentzi nu stiu cum sa le zic) spitzate si negre, butuci negrii, scos aripa pe fatza, alt rezervor, ghidon inalt (40-45cm), fire trase prin ghidon, semnalizari noi, stop nou, far nou (negru), vopsit juguri si partea de jus a telescoapelor negre, lasata totata garda mai jos cu vreo 10 cm (cam 5-6 cm de pamint) etc cam atat in prima faza. cit despre atelier se ''cosntruieste'' inca si d.p.d.v. al constructziei cit si al sculelor, eh incet da sigur, sa treieshti! Editat Februarie 19, 2006 de kata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 Aiaiiia.... Beton! Atunci bafta shi la relatzia cu nevasta. Shi eu fac aproape aceleashi lucruri cu XL-u meu. Partea nasoala e ca nu am atelier shi lozez la garaje, shi sunt la draku in praznic in New Zealand iara piesele care le iau sunt din US.... asha ca shippingul ma arde in fericire. Acuma revenind la oile noastre .... respectiv a tale... O sa pui un stretched tank ? Ieri noapte am vazut un link pe care l-o bagat Roby mai demult shi am ramas pilaf: http://www.bikernet.com/garage/coxseat.asp Trebuie incercat! Rezultatele ar fi sau umilitoare sau extraordinare! Bafta shi spor maxim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Februarie 19, 2006 Autor Share Postat Februarie 19, 2006 (editat) Aiaiiia.... Beton! Atunci bafta shi la relatzia cu nevasta. Shi eu fac aproape aceleashi lucruri cu XL-u meu. Partea nasoala e ca nu am atelier shi lozez la garaje, shi sunt la draku in praznic in New Zealand iara piesele care le iau sunt din US.... asha ca shippingul ma arde in fericire. Acuma revenind la oile noastre .... respectiv a tale... O sa pui un stretched tank ? Ieri noapte am vazut un link pe care l-o bagat Roby mai demult shi am ramas pilaf: http://www.bikernet.com/garage/coxseat.asp Trebuie incercat! Rezultatele ar fi sau umilitoare sau extraordinare! Bafta shi spor maxim! bah de nevasta am noroc ca ii nevasta model, ii nasol cind nu ai pe unde sa lucrezi, eu lucrez intr-un service de masini si cind nu aveam atelierul lucram acolo. ce XL ai de 883 sau de 1200 cit despre rezervor nu pun lungit ci doar un pic mai lat si partea din fatza mai sus pe cadru (rezervorul ii ''fat bob''), scaun am deja cam in genul ala Editat Februarie 19, 2006 de kata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 1200. Asha tank : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/84-UP-BIG-T...1QQcmdZViewItem ? Eu ma gandeam ca ar merge unu de genul http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HARLEY-SOFT...1QQcmdZViewItem Shaua ai facut-o sau ai cumparat-o? Daca ai luat-o , de unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Februarie 21, 2006 Autor Share Postat Februarie 21, 2006 (editat) 1200. Asha tank : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/84-UP-BIG-T...1QQcmdZViewItem ? Eu ma gandeam ca ar merge unu de genul http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HARLEY-SOFT...1QQcmdZViewItem Shaua ai facut-o sau ai cumparat-o? Daca ai luat-o , de unde? rezervorul e de genul aluia din primul link dar cu indicator de benzina si buson pe mijloc, nu vreau sa merg prea lat din moment ce pastrez furcile de 39mm, scaunul l-am luat de pe e-bay cu 50$ si o sa il ''retapitzez'' cu alta piele, las ca ii fac o poza Editat Februarie 21, 2006 de kata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Martie 5, 2006 Autor Share Postat Martie 5, 2006 (editat) VICTORIIEEE!!!! am invins, azi am pregatit pt vopsit cadrul si maine la shpreiat cu el cam asha arata rezervorul si scaunul si asta e o mica idee de cum va fi tratata suprafatza care nu vine vopsita (metalul curatzat de vopseaua veche shpreiat negru, shmirgluit si lacuit) Editat Martie 5, 2006 de kata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Martie 5, 2006 Share Postat Martie 5, 2006 Eshti cu un pas in fatza mea... Tre sa trag tare saptamana asta sa te ajung. Macar sa trimit shi io la vopsit cadrul. Bafta mare in continuare! PS Shaua are forma beton. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 5, 2006 Share Postat Martie 5, 2006 hehe kata ..pina la urma ai scs motorul din cadru... spor la lucru deabea astept sa vad rezultatul salut L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Martie 5, 2006 Autor Share Postat Martie 5, 2006 da mah si nu stii cat m-am chinuit, cind am scos motorul din cadru si cind eram cu el in bratze am vazut ca nu am deconectat un cablu de la transisie la motor, itzi pozti imagina ce distractzie o fost sa tzin motorul cu o mina si cu cealalta sa desfac cablu shobo pune si tu ceva poze cu progresul, scaunul o sa vina modificat un pic cadrul proaspat vopsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Martie 19, 2006 Autor Share Postat Martie 19, 2006 (editat) azi am bagat motorul si transmisia inapoi in cadru, am motat provizoriu telescoapele ca sa pot monta aripa pe spate am avut 2 optziuni pt aripa pe spate: originala: sau cea noua: se poate vedea in ambele poze relatzia intre rezervor, scaun, aripa; scaunul a fost ''belit'' si reajustata forma si o mica idee despre ghidon... Editat Martie 19, 2006 de kata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 iara cu un pas in fatza...hmmm Super arata mesere! Shaua e totala! Bafta majora in continuare! P.S. Fat bob fenderul e exact ca al meu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Martie 21, 2006 Autor Share Postat Martie 21, 2006 iara cu un pas in fatza...hmmm Super arata mesere! Shaua e totala! Bafta majora in continuare! P.S. Fat bob fenderul e exact ca al meu! multzam fain, da nu ii vina mea (am noroc ca am loc unde sa lucrez, desi ma cam termina orarul, sunt la garaj de la 8am-6pm vin acasa stau vreo 2 ore si de la 8 pm la 10-10/30 pm la atelier) mai fa si tu poze mai noi cu progresul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 ai terminat cu chopperitul?poze? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Aprilie 11, 2006 Autor Share Postat Aprilie 11, 2006 (editat) ai terminat cu chopperitul?poze? B. inca nu, da am mai facut ceva poze, am mai pus ambreiajul si am atasat motorul de cutie (vezi poza), si am mai facut o greseala enorma si am cumparat un rahat de aripa pe spate care o fost toata dubita si indoita si m-am incapatzinat sa o folosesc = tinichigerie de imi iasa pe urechi ma rog, asa arata pozitzia finala a aripei cu pricina (nevopsita inca) ieri am vopsit partzile de aluminiu (juguri si partea de jos de la telescoape) si azi mi-am pus fatza p-olalta (nu am mea a motorului) si am primit si ghidonul si iam facut o proba (tzapan ) si inca o poza din profil cu aparatoarea de la panoul electric montata si telescopele de spate motate definitiv Editat Aprilie 11, 2006 de kata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 Ashti pe calea aia buna mesere. Felicitari! Inca un pic shi scoatem monstruletzii la ture!!!!! Uhaaaaaaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Aprilie 16, 2006 Autor Share Postat Aprilie 16, 2006 azi am dat o proba la eshapament, si imi place cu exceptzia capetelor intoarse in jos, probabil le-oi taia drept si putzin mai scurte, dupa care vim invelite in banda de azbest neagra de la cap la coada ia o poza cu tzevile si inca una cu fatza cea neagra in primplan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 Bafta mare meshtere! Tobele sunt meserie. Nu le taia bucata care coboara! Taie in unghi shi o sa arate cool shi o sa sune cool! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 baga mare kata debea astept sal vad gata....fain ape hanger ai pus si tobele sunt superbe,aripa iara este faina,apropo ce seaua ii vei pune.... te salut cu respecte roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Aprilie 19, 2006 Autor Share Postat Aprilie 19, 2006 baga mare kata debea astept sal vad gata....fain ape hanger ai pus si tobele sunt superbe,aripa iara este faina,apropo ce seaua ii vei pune.... te salut cu respecte roby asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Aprilie 29, 2006 Autor Share Postat Aprilie 29, 2006 ia ce am mai facut: am vopsit aripa spate far si rezervor 1. culoarea de baza 2. al 2-lea strat de vopsea 3. tablaria dupa ce a primit ''tratamentul'' (acuma se intzelege ce vroiam io sa zic cu metalul vopsit si smirgluit dupaia, nu? ) 4. exemplu din comenzile pe fatza maine lacuit si finisat ca azi is cam obosit p.s. nu uitatzi unde atzi vazut prima data vopsea de genul, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate