robychopper Postat Februarie 4, 2006 Autor Share Postat Februarie 4, 2006 spre dezamagirea voastra si a mea pun o poza in care veti vedea ca nu am mai facut nimic la proiect,din mai multe motive... sper ca dupa ce voi face furca si restul de piese in timisoara,cind o sa vin inapoi in barcelona ,proiectul va inainta destul de mult ........ salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 spre dezamagirea voastra si a mea pun o poza in care veti vedea ca nu am mai facut nimic la proiect,din mai multe motive... sper ca dupa ce voi face furca si restul de piese in timisoara,cind o sa vin inapoi in barcelona ,proiectul va inainta destul de mult ........ salut Ce mortal o sa arate janta aia pe spate cu un caucic cu baza inalta cum stiu ca preferi tu.Si motorul face o linie mortala cu cadrul.Am convingerea ca va iesi un motor super tare de acolo.Spor la munca!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 4, 2006 Autor Share Postat Februarie 4, 2006 Ce mortal o sa arate janta aia pe spate cu un caucic cu baza inalta cum stiu ca preferi tu.Si motorul face o linie mortala cu cadrul.Am convingerea ca va iesi un motor super tare de acolo.Spor la munca!!!! pai cauciucul stii care este sigur,are luci unul la garaj 230/60/15 avon roadrunner ,va fii acelasi caciuc doar ca va fii nou......o sal vezi cind vin eu in tm,va ajunge si el dupa mine de pe tarimurile din usa..... ia uite astai DO NUTUL asa cum ii zic eu salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 8, 2006 Autor Share Postat Februarie 8, 2006 tot gasesc poze cu monstrul asta,deabea astept sa vad cum o sa arate si la mine pe cadru cu tot cu roata.......nu mai am rabdareeeeeeee http://www.bikernet.com/avon/widetire2001-1.asp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 8, 2006 Autor Share Postat Februarie 8, 2006 heheee am gasit pinion-disc de frina in tara la arad.....prost sa fiu noroc sa am...este exacvt ce cautam...urmeaza sa dau banii pe el si sal iau cind voi ajunge in arad si eu ma agitam sa gasesc in usa unul....si uite de unde o sarit pinionul asta din ARAD superb...atasez o poza sal vedeti si voi ----- ----- ---------------------------------- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 Spor la treaba!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 E criminala janta pe spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate