marlyin Postat Aprilie 19, 2009 Autor Share Postat Aprilie 19, 2009 Se anunta ploaie din pacate... dimineata pana in 9 va ploua,apoi ramane innorat dar fara ploaie.....cam 15 grade la bv la ora 14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 E prea urat afara. Eu zic pas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu_lover Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Salut Luni am de gand sa bag o plimbare pana la Brasov,traseul ar fi urmatorul:Bucuresti,PLoiesti(DN1A)Cheia-Brasov(intoarcere pe DN1,prin statiuni)PLoiesti,Bucuresti. Traseul ar fi in total de 330-340km,opriri pe drum cand este nevoie, plus 1-2 ore in Brasov. Plecarea undeve in jurul orei 9,ca sa ajungem in Brasov la 11.30-12 stam 2 ore si sa venim acasa tot pe caldura adica la 17-18 . Toata lumea este binevenita,locul de intalnire va fi undeva inspre iesirea din BUcuresti. P.s.Viteza de crozieta cam 70 in localitati si 100 afara se mai tine intalnirea? daca este eu va conduc pana la maneciu (cheia) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marlyin Postat Aprilie 20, 2009 Autor Share Postat Aprilie 20, 2009 se pare ca nu se mai tine plimbarea ....din cauza vremii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 ar fi frumos sa se tina sambata asta acelasi traseu. exista amatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate