edi Postat Decembrie 30, 2003 Share Postat Decembrie 30, 2003 Mi-a adus Mosu' o Vespa PX. Am incercat-o pe zapada si era sa o trintesc de vreo cateva ori (nu prea are aderenta pe gheata) . Oricum pana la primavara o sa ma uit la ea in garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Decembrie 30, 2003 Share Postat Decembrie 30, 2003 Ai cumva numarul de telefon sau macar adresa de mail a mosului ala??? Vreau sa-i zic vreo doua....!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Decembrie 30, 2003 Share Postat Decembrie 30, 2003 "mosule ce tinar esti"...parca te vad la karaoke... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Vespa Vintage 70' Postat Ianuarie 29, 2004 Share Postat Ianuarie 29, 2004 Super alegere Vespa Px 125.Am una deja de aproape un an,am facut ruta tg-mures-bucuresti cu ea,e extraordinara,dar ca si orice vehicul are probleme ei,la px e cablu de ambreiaj care mi sa rupt de 2 ori da' e in garantie si mi l-au schimbat astia la service,in rest,toate ok.Bafta shi ai grija de scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Februarie 2, 2004 Share Postat Februarie 2, 2004 S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea... adik fara evenimente neplacute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Februarie 4, 2004 Share Postat Februarie 4, 2004 cam la ce bani ajunge o Vespa dinasta cu toate taxele incluse??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikaze Postat Februarie 4, 2004 Share Postat Februarie 4, 2004 Fara sto`, nu vi se pare exagerat de mult sa dati pe un scuter 2500 ? Am avut si eu o Suzu` Sepia dar am dat 400 si mi s`a parut mult ... cu 2500 iti iei motor fara probleme. Dar oricum ... gusturile nu se discuta , dar se pot imbunatati. Think twice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Februarie 5, 2004 Autor Share Postat Februarie 5, 2004 Costa cam 2000 de euroi,dar eu am luato in leasing . Daca vrei una noua trebuie sa te astepti sa coste mai mult decat unele motociclete la mana a doua. Sincer sa fiu chiar am de gand sa cumpar si o motocicleta la mana a doua ,o Aprilia Pegaso de 650 care sa ma coste cam 3000 de euro (am vorbit cu cineva in Germania si acum astept sa mi-o gasasca). As avea si eu o intrebare pt DVD ; lista cu taxele vamale din Pro-Bike este de anul acesta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate