edi Postat Decembrie 30, 2003 Share Postat Decembrie 30, 2003 Mi-a adus Mosu' o Vespa PX. Am incercat-o pe zapada si era sa o trintesc de vreo cateva ori (nu prea are aderenta pe gheata) . Oricum pana la primavara o sa ma uit la ea in garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Decembrie 30, 2003 Share Postat Decembrie 30, 2003 Ai cumva numarul de telefon sau macar adresa de mail a mosului ala??? Vreau sa-i zic vreo doua....!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Decembrie 30, 2003 Share Postat Decembrie 30, 2003 "mosule ce tinar esti"...parca te vad la karaoke... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vespa Vintage 70' Postat Ianuarie 29, 2004 Share Postat Ianuarie 29, 2004 Super alegere Vespa Px 125.Am una deja de aproape un an,am facut ruta tg-mures-bucuresti cu ea,e extraordinara,dar ca si orice vehicul are probleme ei,la px e cablu de ambreiaj care mi sa rupt de 2 ori da' e in garantie si mi l-au schimbat astia la service,in rest,toate ok.Bafta shi ai grija de scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zbx Postat Februarie 2, 2004 Share Postat Februarie 2, 2004 Frumos Frumos!...sa-l stapanesti sanatos...Px e un scuter reusit...se comporta frumos in general si, in ciuda rotilor ce par inguste, sta bine pe curbe.Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Februarie 2, 2004 Share Postat Februarie 2, 2004 S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea... adik fara evenimente neplacute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Februarie 4, 2004 Share Postat Februarie 4, 2004 cam la ce bani ajunge o Vespa dinasta cu toate taxele incluse??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zbx Postat Februarie 4, 2004 Share Postat Februarie 4, 2004 hmm....un prieten si-a luat azi vara...am impresia ca ajunge in juru la vreo 2500 de euro...sincer nu stiu f exact...mai bine iti spune proaspatul posesor de PX edi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikaze Postat Februarie 4, 2004 Share Postat Februarie 4, 2004 Fara sto`, nu vi se pare exagerat de mult sa dati pe un scuter 2500 ? Am avut si eu o Suzu` Sepia dar am dat 400 si mi s`a parut mult ... cu 2500 iti iei motor fara probleme. Dar oricum ... gusturile nu se discuta , dar se pot imbunatati. Think twice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Februarie 5, 2004 Autor Share Postat Februarie 5, 2004 Costa cam 2000 de euroi,dar eu am luato in leasing . Daca vrei una noua trebuie sa te astepti sa coste mai mult decat unele motociclete la mana a doua. Sincer sa fiu chiar am de gand sa cumpar si o motocicleta la mana a doua ,o Aprilia Pegaso de 650 care sa ma coste cam 3000 de euro (am vorbit cu cineva in Germania si acum astept sa mi-o gasasca). As avea si eu o intrebare pt DVD ; lista cu taxele vamale din Pro-Bike este de anul acesta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate