ktalinn Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Baietii din Pascani transmit mii de multumiri motociclistilor din Tg Neamt ptr ajutorul pe care ni l-au acordat. Va multumim, aveti grija de voi, bafta si toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 imi pare nespus de rau ca s-a intamplat ce s-a intamplat, si mai rau imi pare ca nu am mai putut sta dupa ce a plecat baiatul sa dea declaratie la politie. ce ati facut cu motorul pana la urma?l-ati las p undeva p'aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Baietii din Pascani transmit mii de multumiri motociclistilor din Tg Neamt ptr ajutorul pe care ni l-au acordat. Va multumim, aveti grija de voi, bafta si toate bune! imi pare rau de ce s-a intamplat azi la noi in oras, dar imi pare bine ca mai am cativa prieteni noi. de acum inainte cand mai treceti prin oras ma anuntati inainte prin telefon, sa mergem la o bere si nu sa va culeg de pe asfalt... hai bafta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Super baieti in Tg. Neamt. Acum vreo doi ani, intr-o duminica m-au ajutat cu o pana la XT. Mersi GEO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktalinn Postat Aprilie 21, 2009 Autor Share Postat Aprilie 21, 2009 motorul e la pascani, initial baietii din tg neamt l-au tractat pana la club dupa care l-au urcat intr-o masina si a ajuns in final la pascani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 sper sa ne mai intalnim si cu ocazii mai fericite i s-a mai desumflat picioru la baiat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktalinn Postat Aprilie 22, 2009 Autor Share Postat Aprilie 22, 2009 Se simtea un pic mai bine..............mi-ar face placere sa stam la o bere, bafta si toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 ktalinn nu cumva tie tiam dat stiker cand ai venit cu Alin? am auzit de incident. pana la urma ce sa intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktalinn Postat Aprilie 24, 2009 Autor Share Postat Aprilie 24, 2009 ktalinn nu cumva tie tiam dat stiker cand ai venit cu Alin? am auzit de incident. pana la urma ce sa intamplat? Ba da, mi-ai dat si mie un sticker.......nah, ce sa zic, sofer neatent, motociclist care a depasit pe dreapta.........."ingrediente" suficiente ptr un accident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 Ba da, mi-ai dat si mie un sticker.......nah, ce sa zic, sofer neatent, motociclist care a depasit pe dreapta.........."ingrediente" suficiente ptr un accident. sorry man! imi pare rau. e grav accidentat motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 Baietii din Pascani transmit mii de multumiri motociclistilor din Tg Neamt ptr ajutorul pe care ni l-au acordat. Va multumim, aveti grija de voi, bafta si toate bune! chiar daca acest topic a fost deschis de baietii din pascani cu alta ocazie, propun ca acesta sa ramana topicul nostru, al baietilor din tg neamt si bineinteles al tuturor pentru comentarii. soimii nemteni se vor aduna maine in jurul orei 10 la barul texas sau la spalatoria verde a lui gospodaru' (care sunt foarte aproape una de alta), pentru obisnuita plimbare de duminica. eu am propus un drum pana la bacau la selena dar nu prea mai sunt adepti ai circuitului, pana la urma cred ca vom apuca pe drumul duraului, spre munte la racoare, mai ales ca drumul spre poiana largului a fost reparat. am invitat putinii baieti din pascani sa ne insoteasca in drumetie, dar asta nu inseamna ca oricine ar vrea sa ni se alature nu este primit. toti cei care stiu sa mearga in grup si respecta regulile bunului simt sunt invitati sa ni se alature. asfalt uscat si curat oriunde ati merge! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 nimic pentru week-end baieti??? astept propuneri pt plimbari, intalniri de cluburi, , etc... cam slaba activitatea pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 nimic pentru week-end baieti???astept propuneri pt plimbari, intalniri de cluburi, , etc... cam slaba activitatea pe forum da, cam bate vantu' pe la comunitatea noastra....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 (editat) poze din drumul de azi pana la piatra neamt si bicaz Editat Mai 17, 2009 de cipenyrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 super , dar trebuia deschis un topic separat de asta cu plimbarea de azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 (editat) ce va pasa voua????? veniti peste 2 saptamani la intrunire la cluj ? am vb cu mortu si zicea ca vreti. mihail zicea si el ca vine sigur hai noroc vad ca a fost si mitrut acasa. va distrati, n-aveti treaba Editat Mai 17, 2009 de smakalan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 Mi-a spus cineva de la sesti ca ati intrebat de mine, multumesc mult. Pana la Cluj, unde mergem toti de altfel, va asteptam in numar cat mai mare la campania de prevenire a accidentelor, care va fi urmata de o petrecere de inceput de sezon si speram noi cat mai multe surprize frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 pana una alta vine piatra.....abia astept Mi-a spus cineva de la sesti ca ati intrebat de mine, multumesc mult. Pana la Cluj, unde mergem toti de altfel, va asteptam in numar cat mai mare la campania de prevenire a accidentelor, care va fi urmata de o petrecere de inceput de sezon si speram noi cat mai multe surprize frumoase da.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 mijto echipament. mi se par cunoscute cizmele alea de raisar...si jeaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 mijto echipament. mi se par cunoscute cizmele alea de raisar...si jeaca daca facem misto unul de altul ai sa vazi cand o sa-ti fie lumea mai draga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 daca facem misto unul de altul ai sa vazi cand o sa-ti fie lumea mai draga... finish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 daca facem misto unul de altul ai sa vazi cand o sa-ti fie lumea mai draga... Fetele da ce aveti nu va mai ajung caii putere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Fetele da ce aveti nu va mai ajung caii putere eeeeee ne mai tachinam si noi. asa ca intre femei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 sh pun si eu 2 poze de la selena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eustaces Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 ti-a sarit talpili di la bocanci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate