balurider Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 Ce liniste pe forum, frate! BAAAA, mai vrea cineva lapte acru? " DRIVE FAST, BUT DRIVE SAFE! " NORMAL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Ce liniste pe forum, frate! BAAAA, mai vrea cineva lapte acru? " DRIVE FAST, BUT DRIVE SAFE! " Mai ada vreo putinica si la Bacau, la intrunire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Mai ada vreo putinica si la Bacau, la intrunire... da vezi poate mulgi pe vreun B.O.U de la roman, ca vin si ei la bacau betivule! daca nu are mama vaca acasa si ti-o aduc. vorba aia: direct de la sursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Mosneagule, nu stiai ca eu sunt unicul distribuitor de lapte acru pe zona? Te bagi in bisnisul meu? Vrei sa ti-o iei? SA NU CUMPARATI DE LA EL, CA E PREFACUT!! pun pariu ca daca le dau lapte acru cu rachiu in el:cheers:, team dat jos de pe piata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 da vezi poate mulgi pe vreun B.O.U de la roman, ca vin si ei la bacau betivule! daca nu are mama vaca acasa si ti-o aduc. vorba aia: direct de la sursa Da ce crezi, ba, ca eu is MoshneGutza, sa mulg tzapu??? Sa stii ca ar trebui sa vii cu vaca la Bacau, ca sa avem dovada de netagaduit ca esti dus cu vaca daca sunam la Tg. Neamt si intrebam de tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Prezent 99,99% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 mi ciu prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 (editat) mi ciu forumul dauneaza grav........mai multor lucruri. Editat Iunie 11, 2010 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Cu motor sau fara? " DRIVE FAST, BUT DRIVE SAFE! " Cu motoru forumul dauneaza grav........mai multor lucruri. ce ai wa? de asta nu mai intri pe forum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 ce ai wa? de asta nu mai intri pe forum? ba da, intru, nu vezi mare jos acolo cu albastru ''cristi cbr''? poate vroiai sa intrebi ''de asta nu mai postezi pe forum?'' daca mai sciu 2, 3 ca tine gen ''mi ciu is prezent'' doar ca sa mai aduni un post, chiar ca nu mai merita sa intru. . dar oricum, esti de'al nostru (bicoz you laic motorsicli) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 ba da, intru, nu vezi mare jos acolo cu albastru ''cristi cbr''? poate vroiai sa intrebi ''de asta nu mai postezi pe forum?'' daca mai sciu 2, 3 ca tine gen ''mi ciu is prezent'' doar ca sa mai aduni un post, chiar ca nu mai merita sa intru. . dar oricum, esti de'al nostru (bicoz you laic motorsicli) si daca adun posturi crezi ca primesc ceva? stai calm. nu fi comunist. avem libertate la cuvant si fiecare are dreptul da a se exprima liber. bft si ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Se pare ca voi doi sunteti la concurenta cu postarile. Gresesc?! " DRIVE FAST, BUT DRIVE SAFE! " poate vrea sa posteze si el mai mult sa faca cele 20 de postari de le am in plus fata de el. si de aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 (editat) Se pare ca voi doi sunteti la concurenta cu postarile. Gresesc?! " DRIVE FAST, BUT DRIVE SAFE! " si daca am fi, ce e asa de funny? '' '' Editat Iunie 12, 2010 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 ai uitat sa completezi tot trebuia cam asa sa fie. 1000 POSTARI MOSNEGUTU LA 954 POSTARI CRISTI CBR. IAR DIN URMA EU CU 43 CASTIGATORUL PRIMEI ETAPE = MOSNEGUTU !!! Sa va vad in etapa a doua. Promit sa fiu un arbitru corect! " DRIVE FAST, BUT DRIVE SAFE! " ASA TREBUIA FACUT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 mosnege..n'ai mai dat berea aia..te tin eu minte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 mosnege..n'ai mai dat berea aia..te tin eu minte! apai am uitat wa. dau la iasi daca e. da sa nu fie ca anu trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 apai am uitat wa. dau la iasi daca e. da sa nu fie ca anu trecut bine,numa' sa nu'mi dai tzapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 bine,numa' sa nu'mi dai tzapa da da. mwe la motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 bine,numa' sa nu'mi dai tzapa in baza lui tzi se usuca gatu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 in baza lui tzi se usuca gatu' da da. so crezi tu Mesaj completat am uitat sa iti arat ceva balu. ioi she fromos esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 da da. so crezi tuMesaj completat am uitat sa iti arat ceva balu. ioi she fromos esti ma pupi in "poza" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 ma pupi in "poza" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 Salutari Soimilor de pe plajele insorite ale afganistanului, aci ii soare si fromos femei in p___a goala, tot ce ai vrea sa iti lipseasca din viata de zi ku zi, nu pot pune nici o poza k ma leaga astia, da o sa incerc sa postez ceva poze da nush kand k e forte greu aci ku netu, yo is bn sanatos ii forte cald mult praf, m am bronzat (ca tractoristii) si altceva nu mai am ce sa va spun, asfalt uscat si numai bn sa ne vedem sanatosi, V am pupik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 salutare Mitrut, ma bucur sa citesc mesaje trimise de tine de'acolo si sper sa o faci cat mai des si sa revii cu poze. SANATATE MAXIMA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Ma bucur ca esti bine prietene.....Ai grija de tine. SANATATE MULTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate