cojho Postat Februarie 13, 2013 Share Postat Februarie 13, 2013 da vinzi si covoarele?care erau ca decor de fundal odata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 13, 2013 Share Postat Februarie 13, 2013 nu, stiu. voi vedea Baaa, alea nu. Orice, numai covoarele nu, ca mie imi placeau. Arta autohtona. alea vor fi principall punct de atractie turistica. si vor fi puse ca logo Prita, tu tot nu vrei sa-mi raspunzi la intrebari. deci nu ma mai joc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Februarie 13, 2013 Share Postat Februarie 13, 2013 m'ai ''amuzat'' destul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 13, 2013 Share Postat Februarie 13, 2013 si tu pe fb. adica putin cam penibil, dar sa stii ca eu tot astept raspunsul la intrebari. si nu inteleg de ce esti asa de pudic la intrebarile aste )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 14, 2013 Share Postat Februarie 14, 2013 De cand s-a inverzit e mai rusinos mosneagu. De...ciuda. ;p e chestie de aia de orgoliu sau cum i se zice gospo, cand faceti anu asta intrunirea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 14, 2013 Share Postat Februarie 14, 2013 pai unde, ca nu vad niciun link. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 14, 2013 Share Postat Februarie 14, 2013 te-am inteles. ma gandeam ca ai in semnatura link-ul si ma intrebam unde e. P.S. pune-l si in semnatura link-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 monegutule de ce stergi. despre intrunire ce sa discutam.nu sant bani. cojo, cred ca discutiile dintre voi le puteti rezolva la o sedinta, la o bere, la telefon, dar nu aici. nu cred ca e frumos ca cineva sa va vada la profilul tau: Soimii Nemteni si ca membrii clubului se cearta in public. cred ca ar trebui sa dati dovada un minim de respect pt club si mai ales pentru cei ce l-au cladit si tinut sus. stergerea o fac la cerere sau din propria initiativa atunci cand consider ca se depaseste limita bunului simt sau se incalca regulamentul forumului. legat de intrunire, cred ca in fiecare an (chiar si cand eram membru) nu au fost bani. dar prin contributia membrilor, dar a membrilor care si-au dat interesul, nu cei care veneau odata pe an la sedinta, s-au facut rost de bani. si nu m-as plange ca nu ati gasi si anul asta.. anu trecut ati avut sponsori frumosi, cred ca vor veni si anul asta. in plus stiu ca mai aveti si baieti destepti printre voi care le-ar merge mintea la facut bani. dar asta nu cred ca trebuie sa va zic eu ce si cum sa faceti, am baza in unii din voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 AUZI, EU AM FACUT O GLUMA, POATE PENTRU UNII O GLUMA MAI NESARATA, DAR O GLUMA BAZATA PE ADEVAR SI PE DECLARATIILE UNEI PERSOANE.''CICA NU TREBUIE SA DAU NUME CA I-MI IAU SMARDOI''.DAR CUM PENTRU UNII CONTEAZA DOAR APARENTELE, A INTERVENIT SUPARAREA CAND A VAZUT CELE SCRISE DE MINE.ASTA E, DAR ACEST LUCRU I-MI INTARESTE IDEEA CA PENTRU CINE CONTEAZA DOAR APARENTELE, NU E DECAT UN OM FALS, SAU IN MARE PARTE FALS.LA CAT DE MULT AI FOST INJURAT SI LUAT IN RAS PE FORUMUL ASTA,TOCMAI TU AI CONSIDERAT CA DISCUTIA ASTA A DEPASIT LIMITA BUNULUI SIMT.CUM VREI. CAT DESPRE INTRUNIRE, VOM VEDEA..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 nu ma intereseaza cine m-a injurat. daca mi-am luat o injuratura pe aici, probabil ca am luat-o pe buna dreptate sau a fost cineva care nu m-a cunoscut, ori caterinca. pentru ca toti ma stiu cat de nebun sunt. dar nu-mi aduc aminte sa fi fost injurat. ca au fost schimburi de replici mai acide sau mai dure.... asta e. au fost si s-au rezolvat. mi se pare normal sa apara supararea cand tu "murdaresti" imaginea unei persoane sau a unei institutii, stiind ca persoana respectiva si chiar institutia in sine au adus un beneficiu financiar si de imagine atat clubului cat si tie ca reprezentant al acestuia. asta m-a determinat sa sterg ceea ce ai scris, dar au fost primite si Report-uri legat de ceea ce ai scris. mi se pare inadmisibil sa aduci jigniri unei firme doar pentru ca un reprezentant al ei a avut probleme personale cu tine. nu cred ca Honda are vreo legatura in problemele dintre tine si acest Liviu. putea fi chiar si omul de servici. si da, am consideraat ca discutia a depasit limita bunului simt atunci cand tu ai instigat la violenta prin atacuri la persoana ceea ce nu mi se pare corect, fiind impotriva regulamentului. cat de intrunire, vedeti voi ce faceti, dar comportamentul tau de aici aduce prejudiciu de imagine clubului, fapt ce poate duce la indepartarea sponsorilor importanti. daca mai ai alte nedumeriri, te astept sa-mi scrii fie aici fie pe privat. eventual poti folosi topicul Tg Neamt o zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 (editat) mosnegutule si eu tot caterinca am facut.dar ti-am spus pentru unii aparentele sant mult mai importante de adevarul.ai vazut ca am scris eu ceva despre vreo firma care are reprezentanta de vanzari a unei marci modiale de motociclete si masini? si chiar nu vad care pana mea e INSTITUTIA careia i-am murdarit imaginea.te-ai intrebat ca poate eu ce am scris, am scris pe buna dreptate?iar ce am spus, am spus in nume propriu, asa ca cine judeca prin asociere, sa fie sanatos.si totusi eu nu vad murdaria aruncata de mine, dar stiu mizeria din capul unora, care mor de bagarea in seama....cum mi-a spus un motociclist din targu neamt....''se crede agent secret''. Stai ca acuma am vazut...unde dracu am instigat eu la violenta?unde dracu am adus jigniri vreunei firme? din partea mea, mi se rupe de cine sa simtit lezat.eu am spus ce am gandit si ce am crezut.i-am spus si respectivului sa i-mi multumeasca ca i-am spus adevarul care il vad eu, si nu mananc ciuperci pe ascuns ca altii. si ca sa termin cu subiectul de la care sa inceput....la munca, nu la intins mana.vrei sa iti faci ceva, fa pe barba ta. INSTITUTII ARE DOAR STATUL SI DACA AS PUTEA LE-AS MURDARI PE TOATE, CA IS PLINE DE CACANARI SI DE FUNCTIONARI PUSI ACOLO CU SPAGA...... SA INTELEG CA ESTI UN FEL DE ARBITRU, MODERATOR, SAU STII DEJA CA EU CANT CEL CARE NU ARE DREPTATE. Editat Februarie 19, 2013 de cojho Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 v-am mutat aici cearta. Cojo, ai pomenit de Honda, si de seful lui Enache ce lucreaza acolo(Liviu). ti-am explicat ca putea fi chiar si omul de servici, nu conteaza functia sau ce lucreaza. care se crede "agentul secret"? asta e cea mai tare faza. instigare la violenta nu o mai caut, dar jigniri unei firme (marci) ai adus prin asocierea numelui unei persoane cu marca/institutia pentru care lucreaza. ti-am mai zis ca astea nu au nicio relevanta in viata personala, cum nici tu nu ai nicio treaba cu vanzarea de tarate. acum ar trebui sa ii zic mamei sa nu nu mai dea tarate la porc pt ca tu te-ai certat cu Enache. de parca tu ai avea vreo legatura cu tarata. sper sa intelegi ceea ce zis, si cred ca ar fi frumos ca problemele sa le rezolvati la telefon sau fata-n fata. si da, intelegi bine, sunt moderator si am dreptul sa curat ceea ce consider ca depaseste limita bunului simt. o zi buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 (editat) FOARTE TARE.M-AM GANDIT SA RENUNT LA HARNEALA ASTA CU ARBITRI CUMPARATI.TREBUIA SA NU AM NICI O TREABA CU ACEL INDIVID DIN ZIUA IN CARE M-A TURNAT( PARAT), DAR SPRE PROSTIA MEA NU AM FACUT-O.INCA MA BUCUR CA DE ACEST OBICEI NU SA LASAT.IN REST...ARE GRIJA TIMPUL DE TOATE CELE, INCLUSIV DE O RELUARE A INTAMPLARILOR. Editat Februarie 19, 2013 de cojho Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 ce arbitri cumparati? cine te-a turnat? si ce reluare a intamplarilor. daca vorbesti numai din definitii, foarte putini vor sti ce vrei sa zici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 SINCER?NICI MACAR NU MA INTERESEAZA DACA INTELEGE CINEVA SAU NU.POATE O SA ITI SPUN VREODATA CAND NE VOM MAI INTALNI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 da o dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 (editat) nu pot s iau berea....daca acest gest e considerat contra bunelor moravuri? Editat Februarie 21, 2013 de cojho Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 ba stie careva daca se gaseste de sablat la noi si dat polish? sau ce trebuie facut la jante. vazusem la cineva jante sablate, si mi-a placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 la jante ar merge o vopsire electrostatica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 la jante ar merge o vopsire electrostatica. care e diferenta? intre vopseaua normala si cea electrostatica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Hehe, ca de la cer la pamant. Ca de la Minsk la Ducati, sa intelegi mai bine lasa dom'le ca si minsk-ul e bun..... dar preferabil e Ducati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 (editat) jantele din fabrica vin vopsite electrostica(asa cred) sunt sablate ,incarcate electric si se da cu o pulbere,eh in contact cu janta si cu acel curent pulberea intra in toti porii intr0un strat mai gros si f neted,surplusu cade si e mai rezistenta decat orice vopsea si data de cel mai bun vopsitor,fara umbre,fara scurgeri,..iese de nota 20 Sunt 2 baieti la Negresti si din ce am vorbit cu ei costa 100 de lei de janta Editat Martie 24, 2013 de c0sminel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 salutareeee, se pare ca in sfarsit a dat caldura, se anunta vreo plimbarica pe 2 roti ceva ? up ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puiu_79 Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 pe duminica ma bag cu mare placere...azi i-am facut asigurarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate