adiy32 Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 Trebuie asigurare pentru un scuter de 49 cmc si daca da cat costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1992 Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 nu cred ca-ti trebuie nimic...nush sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 Din cite stiu, orice vehicul motorizat care circula pe strada are nevoie de RCA. Dar mai bine va lamuriti la societatea de asigurari cu legea in fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 (editat) Daca ai talon la el (dc e inmatriculat), iti trebuie si RCA. Eu la al meu imi fac, am avut si anul trecut (e de 49cc si e inmatriculat). Editat Ianuarie 28, 2006 de wabit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 Daca ai talon la el (dc e inmatriculat), iti trebuie si RCA. Eu la al meu imi fac, am avut si anul trecut (e de 49cc si e inmatriculat). Daca ai talon si este imatriculata iti trebuie si asigurarea obligatorie in mod sigur este in jurul la 800 de mii pe jumatate de an sau un an scuzele mele dar nu sunt sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate