Rolly Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 :D stai chill man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2M.R. Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 93km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 imi cer scuze ca ma bag si eu dar spunea cineva pe aici ca face Bucuresti-Constanta si alte drumuri d'astea mari cu un scuter de 49cc.... intrebarea mea este: Ai voie sa mergi pe autostrada? Pentru ca situatia mea este urmatoarea : am un scuter de 100cc dar inmatriculat la primarie ca scuter de 49cc... si il conduc cu un curs d'ala de legislatie. Pot sa ma bag si eu pe autostrada si sa merg cu 80 la ora acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 (editat) Din cate stiu eu legal nu. Ai nr galben esti moped care nu depaseste 50km/h legal. PS Nu ai avut probleme pana acum ca ai nr galben la expert ? Facem schimb ca eu nu am RAR la motorul asta si eu vreau nr alb, am acte de 49cc. Editat Mai 11, 2009 de laur26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Din cate stiu eu legal nu. Ai nr galben esti moped care nu depaseste 50km/h legal. PS Nu ai avut probleme pana acum ca ai nr galben la expert ? Facem schimb ca eu nu am RAR la motorul asta si eu vreau nr alb, am acte de 49cc. deocamdata nu am avut nicio problema... cum sa facem schimb de acte? motocicleta nu are si ea o serie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 deocamdata nu am avut nicio problema... cum sa facem schimb de acte? motocicleta nu are si ea o serie? off: Schimb de motoare ma refeream Glumeam.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate