knight Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Salve, In weekendul 25-26 Aprilie 2009 se desfasoara a treia editie a Meeting-ului Aviatic Giurgiu pe aerodromul ULM Malu' Rosu ( http://wikimapia.org/10352407/ro/Aerodromu...tiv-ULM-Giurgiu ). Mai multe detalii pe http://www.aripiromanesti.ro/index.php?opt...&Itemid=131 ) Daca sunteti in zona dati o tura in weekend pana la Giurgiu, merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Interesant! Ai si poze de la editiile precedente? 10x de info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
testos Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 mistooo...... cred ca o sa vin... e si enduro...multam de info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knight Postat Aprilie 22, 2009 Autor Share Postat Aprilie 22, 2009 Interesant! Ai si poze de la editiile precedente?10x de info anul asta merg si eu prima data, uite o poza cu Yak-urile lui Postolache si Stefanescu, ar trebui sa vina si ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Tu nu evoluezi? Ma dadeai si pe mine o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Daca nu reusesc sa urc tot familionul in masina, dau o fuga cu mobra Vine si Clinceniul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knight Postat Aprilie 22, 2009 Autor Share Postat Aprilie 22, 2009 Tu nu evoluezi? Ma dadeai si pe mine o tura cred ca zbor si eu, incerc sa fac loc pentru cateva zboruri 'teaser' @ Thomas, o sa verific Vineri programul final si mai vorbesc odata cu Yakarii si cu Clinceniul sa nu vorbesc prostii ca nu ma ocup eu de organizare; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tedted Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Ne organizam pt. o tura pana la Giurgiu? Plecare la 10.30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumi_k Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 dezamagire totala! Am fost sambata si parca nu era nimic organizat, cei cu avioanele se mai plimbau din cand in cand enduro cross n-am vazut sa fie, la auto cross a fost ceva de vazut, in rest.... benzina consumata aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 he-he! halit bine, batut bine vantul....companie de nota 20...asta conteaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knight Postat Aprilie 28, 2009 Autor Share Postat Aprilie 28, 2009 he-he! halit bine, batut bine vantul....companie de nota 20...asta conteaza! That's the spirit Duminica a fost mai bine, vremea a fost mai blanda, au aparut si Yak-urile. Cateva poze, luate de pe www.xtrem.ro si un filmultez, merita vazut. http://video.xtrem.ro/Aviatic_Show_Giurgiu...9-27000495.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate