graphixdecals Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Hai sa vedem...observati diferenta?? 0722411693 sunati nu forumati.Bucuresti si provincie(cu posta sau curier) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 (editat) Da, aia de jos e "replica". Editat Aprilie 24, 2009 de uzunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 In a doua lipseste sigla shell, movul metalizat din prima este spre albastru si se vede parchetul, mai sunt alte diferente? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
graphixdecals Postat Aprilie 24, 2009 Autor Share Postat Aprilie 24, 2009 (editat) Da, aia de jos e "replica". Intrebarea e la oha man, evident ca cea de jos e replica.... Anuntul este cu titlu de reclama personala, nu un concurs Jesus! Editat Aprilie 24, 2009 de graphixdecals Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian45 Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 cat costa pt. un cbr 600 f4 2000 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
graphixdecals Postat Aprilie 24, 2009 Autor Share Postat Aprilie 24, 2009 cat costa pt. un cbr 600 f4 2000 ? Va rog, nu pe forum.Daca nu aveti posibilitatea unui telefon, incercati sa dati PM.Nu pot sta pe forum mereu sa raspund.Macar PM-ul se notifica prin mail.THNX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 Intrebarea e la oha man, evident ca cea de jos e replica.... Anuntul este cu titlu de reclama personala, nu un concurs Jesus! Atunci reclama persoanala ar fi trebuit pusa la RECLAME, nu la service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 Niste colante pentru o Yamaha FZS 600 Fazer 1999 ca cele din imaginea atasata? Si un link cu logoul "Fazer"... daca stau bine si caut prin calculator, il am eu in format vectorial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
graphixdecals Postat Aprilie 25, 2009 Autor Share Postat Aprilie 25, 2009 Niste colante pentru o Yamaha FZS 600 Fazer 1999 ca cele din imaginea atasata? Si un link cu logoul "Fazer"... daca stau bine si caut prin calculator, il am eu in format vectorial. Ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate