Vizitator stress_L&P Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 oke, bem! oricum la cluj in cel mai rau caz daca nu plec in tur ajung la intrunire in mai , cade exact de ziua mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 Concluzia: orice se intimpla... BEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMM ) poate ne strangem mai multi betivi de pe aici si urlam la tine: Betivan ratat muhaha mult succes, si sa vina vremea buna odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 Ti-ai facut traseul pana la urma Stresule? Poate te insotesc si eu o perioada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 Concluzia: orice se intimpla... BEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMM ) poate ne strangem mai multi betivi de pe aici si urlam la tine: Betivan ratat muhaha mult succes, si sa vina vremea buna odata hiihihiihih! bere! bere! bere! Ti-ai facut traseul pana la urma Stresule? Poate te insotesc si eu o perioada nu am facut niciodata un traseu, daca plec ma duc unde m-o duce motoru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 mai oameni buni... pe la sf. lui februarie vreau sa incep un fel de haiduceala prin tara, sa plec doar cu bani de 2 plinuri si vreo 6-7 pachete de tigari, chitara in spate, sculele si cortul... de mult vreau sa fac asa ceva! intrebarea mea este: pot gasi cazare prin orasele prin care trec? pe jos, in curte (am cortul si chiar nu sufar de frig), in beci, oriunde, n-am preferinte! stau o noapte, cant ziua si plec! primul oras ar fi bucuresti... se ofera cineva? Februarie 2007 ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 trebuia sa fie 2006 da' m-a fentat vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 trebuia sa fie 2006 da' m-a fentat vremea Bafta cu vremea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 no, multzam fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 Hai ca e frumos afara. In Suceava e ok... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 hai ca mi-am spart oala de ambreiaj! NU FOLOSITI JAWELE PT. LINIUTZE! cel putin nu ca mine, adica tot timpu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 hai ca mi-am spart oala de ambreiaj! NU FOLOSITI JAWELE PT. LINIUTZE! cel putin nu ca mine, adica tot timpu' Dar de ce nu le spui ce ai bagat tu in benzina?Ca sa nu mai zic despre ce vrei sa bagi pe viitor (metanol) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 nu ca e secret! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Numai pleci mai odata?ca acum a venit primavara eu te astept dar daca ma faci sa astept mult te calc cu ij-ul (daca nu se strica intre timp ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 Iar te-ai spalat cu poxipol si ai intelepenit acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Hai stresule, ca poate vin cu tine, daca ma primesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 stati ca deocamdata muncesc, sunt taximetrist! tre' sa il prostesc pe frate-miu sa imi tina locul vreo 3-4 saptamani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Naspa Eu am liber vro 2-3 saptamani, fortat, pana imi gasesc altceva de munca, si ma gandeam serios sa fac acum turul tarii, ca la vara nu se stie daca o sa mai pot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate