E.Z.rider Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 am observat o chestie foarte interesanta. Dintre proprietarii de T, majoritatea apreciaza ca fiind mai mult decat ok noul design. Dintre cei care zic "l-au stricat" majoritatea nici nu au incalecat un T. Parerea mea este ca designul este important pt ceilalti. pt un "RAT" important e ce e pe sub haine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat Aprilie 12, 2011 Autor Share Postat Aprilie 12, 2011 . Dintre cei care zic "l-au stricat" majoritatea nici nu au incalecat un T. ... proprietar Triumph Street Triple, eu zic .... l-au stricat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 Inainte arata ca un "bad ass hooligan bike", nascut cu farurile alea rotunde si stilate. Inspira brutalitate si putere, in stil clasic. Acum arata ca o japoneza data pe jos si care are carenele la lipit. Parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat Aprilie 12, 2011 Autor Share Postat Aprilie 12, 2011 Inainte arata ca un "bad ass hooligan bike", nascut cu farurile alea rotunde si stilate. Inspira brutalitate si putere, in stil clasic. Acum arata ca o japoneza data pe jos si care are carenele la lipit. Parerea mea. ... ....Thank.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 arata a tractor, nicidecum elegant si rafinat... Ma refer la Speed. Mie imi place asta nou. Abia astept sa ma si dau cu unul... da' ma nedumereste ceva... zic astia ca tehnic nu-i nici o schimbare la street triple dar... modelul vechi avea ampatament 1.385 (asa scrie la manual), asta nou are 1.410 mm 25 mm la ampatament e destul de mult si ori e cadrul, ori bascula, dar ceva nu-i tocmai identic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat Aprilie 20, 2011 Autor Share Postat Aprilie 20, 2011 (editat) arata a tractor, nicidecum elegant si rafinat... Ma refer la Speed. Mie imi place asta nou. Abia astept sa ma si dau cu unul... da' ma nedumereste ceva... zic astia ca tehnic nu-i nici o schimbare la street triple dar... modelul vechi avea ampatament 1.385 (asa scrie la manual), asta nou are 1.410 mm 25 mm la ampatament e destul de mult si ori e cadrul, ori bascula, dar ceva nu-i tocmai identic @E.Z.rider este un Fake ce postezi aicea ...modelul vechi ...modelul nou vezi la rubrica "Wheelbase" ...ah si inca ceva, modelul nou este doar un FACELIFT Editat Aprilie 20, 2011 de Bimbo's Fighter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 nu e nimic fake... asa am zis si eu... E doar un face lift dar e ceva dubios... in manualul de utilizare (am cateva zeci de giga de manuale) este specificat ampatament: 1390 pt Street si 1385 pt R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 (editat) nu e nimic fake... asa am zis si eu... E doar un face lift dar e ceva dubios... in manualul de utilizare (am cateva zeci de giga de manuale) este specificat ampatament: 1390 pt Street si 1385 pt R. Completat... 22.05.2011 500.000 de exemplare fabricate la Hinckley... si o motocicleta care sa le sarbatoreasca pe toate Multumim John Bloor! Editat Mai 22, 2011 de E.Z.rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.mo Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 hai noroc. intre 19 si 26 iunie la neukirchen in austria are loc cea mai mare intrunire triumph din europa http://www.tridays.at/Tridays.22.0.html?&L=1. eu ma cam duc intre 21 si 26 cu oprire la arad sau budapesta - de vazut. daca mai vrea sa vina cineva sa impartim un drum si-o camera dati un semn. mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat Iunie 27, 2011 Autor Share Postat Iunie 27, 2011 ...ieri dupa o tura mai indelungata, urmaresc Filmul "SALT" cu Angelina Jolie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavl Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Salutari! Vad ca nu ne'am strans prea multi cu Triumphuri Eu am tot un Street triple 2009, pe care nici nu l'am scos inca din rodaj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PingyXP Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 http://www.ufixmoto....rage/bikes.html Este noua sectiune a site-ului nostru. Puteti sa va adaugati toate motociclete, upgrade-urile aduse motocicletei, sa descrieti upgrade-ul sau sa va creati un cerc de prieteni. Aceasta sectiune este dedicata motocicletei si discutiilor despre motociclete. Astept un feedback pentru aceasta sectiune. (intrucat site-ul este promovat mai mult inafara Romaniei pe sectiunile publice ale sectiuni este recomandat sa scrieti in engleza) Alex P.S. Ma bucur sa vad si o sectiune pentru Triumph Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 nu e nimic fake... asa am zis si eu... E doar un face lift dar e ceva dubios... in manualul de utilizare (am cateva zeci de giga de manuale) este specificat ampatament: 1390 pt Street si 1385 pt R. Salut. Printre zecile de giga de manuale s-a strecurat si un manual de service pentru Triumph Street Triple 675 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 doar cel de user http://www.ufixmoto....rage/bikes.html Este noua sectiune a site-ului nostru. Puteti sa va adaugati toate motociclete, upgrade-urile aduse motocicletei, sa descrieti upgrade-ul sau sa va creati un cerc de prieteni. Aceasta sectiune este dedicata motocicletei si discutiilor despre motociclete. Astept un feedback pentru aceasta sectiune. (intrucat site-ul este promovat mai mult inafara Romaniei pe sectiunile publice ale sectiuni este recomandat sa scrieti in engleza) Alex P.S. Ma bucur sa vad si o sectiune pentru Triumph spam?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 A venit Tigerul ala mare... cu siguranta urmeaza si Trophy si poate vom vedea si Trident 1200 ; pt moment m-am indragostit de Speed Triple R Triumph - 3 modele noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavl Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 dar vad ca e activitate mare aici la "triumph-isti" .. nu tu intalniri, nu tu nimic? Ii putem lua model pe "FZ-isti" care au saptamanal (sau ceva de genul) intalniri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate