Dman Postat Ianuarie 30, 2006 Share Postat Ianuarie 30, 2006 (editat) I'm going to distribute a couple more books Swedish Plebs choppers book. The book is in English with a foreword of a famous Swedish artist, a painter called John-Erik FranzĂŠn, who lived with Hells Angels in the late 60´s in Los Angeles!" "The book contains over 300 pics and the pages are 320" "It´s 23cm x 29cm laying format and weights nearly 2kg" Contact me for info. Here's a couple pictures out off the Swedish Plebs chopper book. And a book from Japan "Bike Heaven" Contact me for info. Editat Ianuarie 30, 2006 de Dman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Ianuarie 31, 2006 Share Postat Ianuarie 31, 2006 ceva preturi?price....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 31, 2006 Share Postat Ianuarie 31, 2006 ceva preturi?price....? TRIMITEI UN PM DACA VREI SA STII PRETURILE salut roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Ianuarie 31, 2006 Share Postat Ianuarie 31, 2006 multam' roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 31, 2006 Share Postat Ianuarie 31, 2006 multam' roby ai rabdare sa primesti raspunsul,ca tipul nu e din tara si nu intra prea des pe aici..... Hey Dman... Can you tell us some prices, including the shiping to romania????and what payment do u acept?? money order,bank transfer,western union,moneygram????? regards roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Ianuarie 31, 2006 Share Postat Ianuarie 31, 2006 ceva preturi?price....? Poti sa il contactezi pe adresa asta: duckman@wxs.nl Si pe mine ma intereseaza si i-am trimis deja un mail. P.S.-florinmotoare sa imi scrii numarul tau de telefon ca sa vorbim de motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dman Postat Februarie 1, 2006 Autor Share Postat Februarie 1, 2006 (editat) The Plebs book cost 68 Euro included registered and insured shipping to Romania. You can pay me Western union money order, Paypal or bank transfer (all the extra cost for the international bank tranfer is for the buyer!) I don't know what the Japanese book will cost because they are on their way to Holland. I think it will cost about 50/55 Euro (incl. shipping). Roby tell the guys overhere that I'm not Duckman but DUTCHMAN Editat Februarie 1, 2006 de Dman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 Roby tell the guys overhere that I'm not Duckman but DUTCHMAN ok Dman i tell them sa nul confundati pe dutchman cu duckman,sunt doua persoane diferite si nu au nici o legatura unul cu altul Deci omul ce intra cu idiul Dman este dutchman si pagina lui este asta http://home.kabelfoon.nl/~gnl/index.html -si mailul de contact a lui- Dman-este acesta- bdutchman@hotmail.com va salut L&R roby Poti sa il contactezi pe adresa asta: duckman@wxs.nl Si pe mine ma intereseaza si i-am trimis deja un mail. mai easyrider aia nui adresa lui Dman asta e adresa lui de mail bdutchman@hotmail.com Ai trimis mail cui nu trebe vezi ca incurci persoanele....... mailul ala este a lui altul daca nu ma insel este a tipului care are pagina cu CADBIKEURI ---mailul lai trimis din greseala la... http://www.dbbp.com/ el este duckman ce nui tot una cu dutchman ok salut roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 ai rabdare sa primesti raspunsul,ca tipul nu e din tara si nu intra prea des pe aici..... Hey Dman... Can you tell us some prices, including the shiping to romania????and what payment do u acept?? money order,bank transfer,western union,moneygram????? regards roby stai linistit roby nu am vrut sa te ofensez,chiar a fost un multam' sincer dman mi-a trimis un pm cu preturile chiar in seara aia ,totusi sunt depasit financiar(60 euro) bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 stai linistit roby nu am vrut sa te ofensez,chiar a fost un multam' sincer da nu mam ofensat de loc,atit ca eu nu prea flosesc maimutai astea chiar am inteles ca a fost un multam sincer salut roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 mai easyrider aia nui adresa lui Dman asta e adresa lui de mail bdutchman@hotmail.com Ai trimis mail cui nu trebe vezi ca incurci persoanele....... mailul ala este a lui altul daca nu ma insel este a tipului care are pagina cu CADBIKEURI ---mailul lai trimis din greseala la... http://www.dbbp.com/ el este duckman ce nui tot una cu dutchman ok salut roby LOL!Ce idiot sunt!!Scuze baieti daca v-am indus in eroare...Dar eram convins ca gagiu` este Duckman.Nu stiu de ce...Si eu i-am scris sa i-mi trimita cartea...Nici macar nu mi-am pus problema ca ar putea fi altcineva.Asta demonstreaza ca trebuie sa deschizi bine ochi si urechile.Scuze inca o data.Acum cred ca i-au mai scris si altii pe mail lui Duckman si saracul se intreba de ce vrea toata lumea carti de la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dman Postat Februarie 4, 2006 Autor Share Postat Februarie 4, 2006 (editat) The books arrived. More pics out off the book Editat Februarie 4, 2006 de Dman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate