DarkDrac Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 bai nene.,, da` de ploaie nu zice nimeni nimic..? sau ati uitat...? sau sunteti masochisti...? Pai ce spanac sa mai zicem...vremea arata cam de rahan in weekendu asta.Tragem si noi sperante si ne facem ca ploua pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 28, 2009 Autor Share Postat Aprilie 28, 2009 (editat) uite, pun o harta cu traseul (marcat cu albastru inchis) /index.php?...t&id=463893 1. Iceman - Virago 535 2. Icemana - Virago 250 3. Marlyin + Marlyina - Virago 250 4. Iulian - Virago 750 pe ganduri: 5. Filososful - Kawa EN 500 6. Nou-nascut - Drastar 650 7. Nou-nascuta - GS500? Editat Aprilie 28, 2009 de ..IcemaN.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 Iceman, mai pleaca(tot vineri cred) grupul din Crangasi-1mai-Grivita. Este un post facut la pagina 533 sau 534. Daca e ceva da-mi un pm si graim cu gasca macar sa mergem un grup mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianera Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 In principiu cam ala e drumul propus de mine, doar ca nu am gasit doritori in cazul care ploua ....90% sanse so luam in freza tot drumul acest traseu are peste 20km cu piatra cubica si dale de beton ....pe apa cam nasol +gropi pline de apa sa mai stam o ora chiar 2la bac pe o ploie mocaneasca e ciresa de pe tort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 (editat) bai fratilor.....alte saituri cu meteo mai stiti? ca io pe unde m-am uitat..... era cam nasol.....pe ploaie nu mai vin... nu vreau sa indur atata drum....si sa imi pun cortu` in balta...+ k nu mai ard nici lemnele .... uraaaaa am gasit io unul: http://vremea.kappa.ro/ nici la c-ta nu arata ploaie Editat Aprilie 29, 2009 de Filosofull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 29, 2009 Autor Share Postat Aprilie 29, 2009 Recapitulare: - Strangerea incepand cu 8:30 in ultimul Petrom de pe Sos. Pantelimon. - La 9:00 se pleaca pe DN3 spre Vama Veche pe ruta Bucuresti - Fundulea - Lehliu - Dragalina - Fetesti - (A2 * POD) - Cernavoda - Stefan Cel Mare, Satu nou - Constanta - Mangalia - Vama Veche - Viteza medie: 80 km/h in localitati (fara radar) 100 km/h inafara localitatii. (90-110) - Opriri: prima - imediat dupa Dragalina - aproximativ 10 minute a doua - undeva in Stefan cel Mare sau Saligny...nu mai stiu exact unde e complexul ala de chioscuri/ carciumi, putem si la o benzinarie. a treia - Benzinaria MOL din CT iesirea inspre mangalia - alimentare. Oamini: 1. Iceman - Virago 535 2. Icemana - Virago 250 3. Marlyin + Marlyina - Virago 250 4. Iulian - Virago 750 5. Filosoful - En 500 (indecis) ma plictisesc la munca ...na harta (traseul cu albastru inchis) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 (editat) trece-ma si pe mine cu pasager; vin sigur pt ca n-am chef de autostrada si daca e sa ploo macar pe dn3 mai gasim un hambar, un sat, un hotel de 5 stele ceva; eu raman in c-ta ca prietena mea e de acolo si stam la ai ei, dar seara ne vedem in vama Editat Aprilie 29, 2009 de Filosofull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radutu Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 salut ma numesc radu am un virago 535 m-as baga si eu pe 1 mai la o tura cu voi numai ca stau cam prost cu banii si nu as sta tot week endul voi cum faceti cu cazarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianera Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 salut ma numesc radu am un virago 535 m-as baga si eu pe 1 mai la o tura cu voi numai ca stau cam prost cu banii si nu as sta tot week endul voi cum faceti cu cazarea in principiu la cort .....in cazul care ploua de ne uda pina la OO ne combinam la o camera http://www.youtube.com/watch?v=SZdCUeNN2ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radutu Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 in principiu la cort .....in cazul care ploua de ne uda pina la OO ne combinam la o camera http://www.youtube.com/watch?v=SZdCUeNN2ss mda. din pacate nu am cort. la cazare cum sunt preturile ai idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeppelina Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 mda. din pacate nu am cort. la cazare cum sunt preturile ai idee? nu stiu cate sanse sunt sa mai gasesti cazare la pret ok...incearca sa dai tel pe la vilutele astea recent construite..poate poate noi ramanem la cort..pt ca, personal, nu concep 1 mai fara cort, foc de tabara, speram si o chitara anul asta(sper sa se simta persoana )..si ovidiu alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marlyin Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 (editat) "salut ma numesc radu am un virago 535 m-as baga si eu pe 1 mai la o tura cu voi numai ca stau cam prost cu banii si nu as sta tot week endul voi cum faceti cu cazare" eu am cazare in 2 mai,60lei/noapte....daca vrei iti dau nr de tel de la vila respectiva. Editat Aprilie 29, 2009 de marlyin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marlyin Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 vad ca iar s-a schimbat prognoza,din pacate in rau.......http://vremea.ido.ro/Constanta.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 cine o ia pe traseul cu albastru deschis ca vin si eu daca pe la 6 - 7 dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 "salut ma numesc radu am un virago 535 m-as baga si eu pe 1 mai la o tura cu voi numai ca stau cam prost cu banii si nu as sta tot week endul voi cum faceti cu cazare" eu am cazare in 2 mai,60lei/noapte....daca vrei iti dau nr de tel de la vila respectiva. Vrem si noi (Frasu+PUSH) nr de tel. daca se poate.(PM). Daca reusim sa rezervam o camera ne alaturam grupului (sau macar o pompa de umflat salteaua) , daca nu tot ne alaturam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 daca nu ploua poate ma alatur si eu pana la Fetesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 30, 2009 Autor Share Postat Aprilie 30, 2009 Vrem si noi (Frasu+PUSH) nr de tel. daca se poate.(PM).Daca reusim sa rezervam o camera ne alaturam grupului (sau macar o pompa de umflat salteaua) , daca nu tot ne alaturam. salut ma numesc radu am un virago 535 m-as baga si eu pe 1 mai la o tura cu voi numai ca stau cam prost cu banii si nu as sta tot week endul voi cum faceti cu cazarea daca nu ploua poate ma alatur si eu pana la Fetesti - Strangerea incepand cu 8:30 in ultimul Petrom de pe Sos. Pantelimon. - La 9:00 se pleaca pe DN3 spre Vama Veche pe ruta Bucuresti - Fundulea - Lehliu - Dragalina - Fetesti - (A2 * POD) - Cernavoda - Stefan Cel Mare, Satu nou - Constanta - Mangalia - Vama Veche - Viteza medie: 80 km/h in localitati (fara radar) 100 km/h inafara localitatii. (90-110) - Opriri: prima - imediat dupa Dragalina - aproximativ 10 minute a doua - undeva in Stefan cel Mare sau Saligny...nu mai stiu exact unde e complexul ala de chioscuri/ carciumi, putem si la o benzinarie. a treia - Benzinaria MOL din CT iesirea inspre mangalia - alimentare. Oamini: 1. Iceman - Virago 535 2. Icemana - Virago 250 3. Marlyin + Marlyina - Virago 250 4. Iulian - Virago 750 5. Filosoful + Filosoafa - EN 500 6. Fracsu - VTX (de 13 sau de 18? , nu ca ar conta, da-s curios ) 7. PUSH - ? 8. Radu - Virago 535 (indecis) 9. KTA - ? (daca nu ploua) Bogdan, traseul cu albastru deschis e pus ca varianta la intoarcere, daca vrei sa mergi cu noi pe traseul cu albastru inchis te asteptam la petrom pana la 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 30, 2009 Autor Share Postat Aprilie 30, 2009 adunarea se face in petromul de aici, in caz ca e cineva care nu stie cum sa ajunga...am pus harta completa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 vin si eu cu noua gajika o sa mai vb cu niste prieteni sa vdm daca mai vine cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 (editat) maine cica ploo; am o intrebare: stiti de unde as putea lua un combinezon de pluae cat mai ieftin si cat mai rpd? Filosoafa crez ca nu mai vine, nu si simiti pria bini si o iau niste prieteni cu conserva Editat Aprilie 30, 2009 de Filosofull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 30, 2009 Autor Share Postat Aprilie 30, 2009 (editat) 1. Iceman - Virago 535 2. Icemana - Virago 250 3. Marlyin + Marlyina - Virago 250 4. Iulian - Virago 750 5. Filosoful - EN 500 6. Fracsu - VTX (de 13 sau de 18? , nu ca ar conta, da-s curios ) 7. PUSH - ? 8. Lemnengard - GSR600 (noua lui gajika) 9. Radu - Virago 535 (indecis) 9. KTA - ? (daca nu ploua) maine cica ploo; am o intrebare: stiti de unde as putea lua un combinezon de pluae cat mai ieftin si cat mai rpd? La kronaumoto (fost motolouis) in targ la vitan. Au mai multe modele...eu mi-am luat din 2 bucati la 150 ron, dar parca aveau si mai ieftine. cica ar fi si la military-shop ceva de genu, la 70 ron. Editat Aprilie 30, 2009 de ..IcemaN.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 de la military shop! 80 lei parca combinezon super ok. e pe stefan cel mare uita-te pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nou_nascut Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 Noi o luam din loc pe la 10.30-11 pe A2, plecare din Mol. Daca ploua, asteptam sa se duca ploaia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 de la military shop! 80 lei parca combinezon super ok. e pe stefan cel mare uita-te pe net am gasit man, mersi; acu am vazut pe site ca au modele mai multe si ok la pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dt_yamaha Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 (editat) Salut, Deoarece mi-am anulat plecarea in Croatia, m-as alatura si eu grupului deoarece pentru ca mi-e sila sa merg singur . Deci, ce ziceti? Promit sa merg incet - Bandit 1200! Editat Aprilie 30, 2009 de dt_yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate