csman Postat Ianuarie 31, 2006 Share Postat Ianuarie 31, 2006 stie cineva cam cati wati scoate magnetoul/generatorul minskului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Ianuarie 31, 2006 Share Postat Ianuarie 31, 2006 65 W parca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 31, 2006 Share Postat Ianuarie 31, 2006 ala de minsk - sigur 65 ala de voshod (se potrivste pe aceleasi gauri) - 90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Ianuarie 31, 2006 Share Postat Ianuarie 31, 2006 In manual scrie asa... "Generator-43.3701010 cu curent alternativ sincron care se alimentează de la un magnetou de 65 W, curent electric de 14 A" Manual_Minsk.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 ba sa nu-mi spui ca vrei sa iti pui cd player pe minsk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 ba sa nu-mi spui ca vrei sa iti pui cd player pe minsk :l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Februarie 2, 2006 Autor Share Postat Februarie 2, 2006 ba sa nu-mi spui ca vrei sa iti pui cd player pe minsk nu ma gandeam sa imi pun iluminare la bord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 pai aia e usor de pus ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 (editat) Bai magnetou de minsk dak va trebuie am si io in alba un diler (ne autorizat) care aduce piese de rusesti. nu stiu cat ii un magneto (io nam probleme de genu asta la motoru meu) dar dak va intereseaza intreb Editat Februarie 2, 2006 de baluba16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate