Adic Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 Salut Am o Honda cb500 pc26 si in ultimul timp frina fata a devenit din ce in ce mai moale , am desfacut maneta si am descoperit ca garnitura care acopera pistonasul este rupta in mai multe locuri. Are cineva idee unde gasesc garnitura de schimb ? Am curatat sistemul si am schimbat lichidul de frina. Acum e mai ok dar problema va reveni daca garnitura e rupta. Apreciez orice idee din partea voastra. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 Schimba pompa de frana, asa e cel mai bine si scapi de alte batai de cap. Teoretic, una noua ar trebui sa coste pana-n 150 E. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 cauta aici http://www.motoempire.ro/osc/ sau la reprezentanta kit de garnituri , e mai simplu sa schimbi garniturile decat sa schimbi toata pompa , fa si tu comparatie de preturi , cat costa o pompa si cat este kitu de garnituri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 verifica si starea furtunelor de frana. dupa un timp peretii isi pierd din fermitate si devin elastic iar presiunea in loc sa se transmita 100% la piston, se pierde si prin dilatarea furtunului. iti poti da seama si din cum se simte cand tragi maneta: daca e buretoasa si cupleaza preponderent in ultima parte a cursei, e un indiciu. spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Salut Am o Honda cb500 pc26 si in ultimul timp frina fata a devenit din ce in ce mai moale , am desfacut maneta si am descoperit ca garnitura care acopera pistonasul este rupta in mai multe locuri. Are cineva idee unde gasesc garnitura de schimb ? Am curatat sistemul si am schimbat lichidul de frina. Acum e mai ok dar problema va reveni daca garnitura e rupta. Apreciez orice idee din partea voastra. Asfalt uscat! are frane nissin sau brembo ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adic Postat Mai 13, 2009 Autor Share Postat Mai 13, 2009 are frane nissin sau brembo ??? E nissin ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adic Postat Mai 14, 2009 Autor Share Postat Mai 14, 2009 CORECT! Corect ce?! Nu pricep, eu n-am gasit pe nicaieri in Ro , am gasit pe un site englezesc si mi-au cerut 30 lire pe setul de "repair kit" daca ati vazut pe undeva sau stiti unde as putea gasi second , apreciez ! Merci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adic Postat Mai 15, 2009 Autor Share Postat Mai 15, 2009 Kit de reparatie SH? Uite suna la Honda la service, da'le VIN'ul motorului tau, spune ce ai nevoie si cere'le un pret. PS: Corect, adica da, e mult mai rentabil sa schimbi setul de garnituri din pompa decat pompa cu totul. Ok , o sa fac asa , desi stiu ca o sa-mi dea un pret de o sa ma puna in c?r ! Merci pentru sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate