paul_biker Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 (editat) Salutare! In al IV-lea sezon pe doua roti, am hotarat sa schimb iar clasa . Dupa enduro touring (Honda Dominator) si naked (Honda Hornet) am trecut la sport. Si asta in mare pentru ca Hornet-ul mi-a deschis apetitul pentru genul asta, dorindu-mi tot un 4 in lie dar o idee mai puternic, mai stabil si mai aerodinamic. (faptul ca e tot Honda e doar o coincidenta, mi-as fi luat cu placere si alte marci) Desi eram pe punctul de a lua un 929 (fiind placut impresionat dupa 2 testdrive-uri), am primit o oferta de nerefuzat pentru un 900RR (modelul T) si nu am stat prea mult pe ganduri. Asa ca va prezint noua mea motoreta cu care voi razbate cel putin un sezon. Se prezinta intr-o stare tehnica si optica foarte buna. Urmeaza un nou set de gume Dunlop si niste mici cosmetizari/modificari pe ici colo. Noroc si sezon cat mai placut tuturor! Editat Aprilie 27, 2009 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Aprilie 27, 2009 Autor Share Postat Aprilie 27, 2009 Multumiri speciale lui Bogdan (BulletSquadron) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Felicitari pentru achizitie, stiam ca vrei Blade si se pare ca "ti-ai atras" unul superb Cat mai multi km fara nicio problema si toate cele bune man, sa-l porti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Felicitari pt achizitie, e o motocicleta ce adera la suflet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 sa o folosesti cu sanatate...una dintre cele mai bune mobre dupa parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Super frumoasa Paule,de Mobra aia se mai aude ceva?sa o stapanesti sanatos si multi km fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Mai 18, 2009 Autor Share Postat Mai 18, 2009 Multumesc tuturor pentru urari! E o motoreta fantastica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 (editat) Salutare! In al IV-lea sezon pe doua roti, am hotarat sa schimb iar clasa . Dupa enduro touring (Honda Dominator) si naked (Honda Hornet) am trecut la sport. Si asta in mare pentru ca Hornet-ul mi-a deschis apetitul pentru genul asta, dorindu-mi tot un 4 in lie dar o idee mai puternic, mai stabil si mai aerodinamic. (faptul ca e tot Honda e doar o coincidenta, mi-as fi luat cu placere si alte marci) Desi eram pe punctul de a lua un 929 (fiind placut impresionat dupa 2 testdrive-uri), am primit o oferta de nerefuzat pentru un 900RR (modelul T) si nu am stat prea mult pe ganduri. Asa ca va prezint noua mea motoreta cu care voi razbate cel putin un sezon. Se prezinta intr-o stare tehnica si optica foarte buna. Urmeaza un nou set de gume Dunlop si niste mici cosmetizari/modificari pe ici colo. Noroc si sezon cat mai placut tuturor! Felicitari pentru alegere! Ride it safe bro'! Editat Iunie 8, 2009 de Robert_900RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate