andrei_kle Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 Am si eu o intrebare pt cine are kle sau a avut, kle-ul meu scoate un fluierat pe esapament in relanti, si vreau sa stiu daca e normal. I rest merge bine nu are probleme sau alte sunete. Poate sa ma ajute cineva sa-mi gasesc si eu o toba aftermarket pt kle? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adibiker Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 Salut,stai linistit ca nu e nimic din motor,fluieratul vine din esapament de la inelele reductoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_kle Postat Februarie 2, 2006 Autor Share Postat Februarie 2, 2006 Salut,stai linistit ca nu e nimic din motor,fluieratul vine din esapament de la inelele reductoare! asa m-am gandit si eu da am vrut sa fiu mai sigur mult mult. nu ai idee unde pot sa-mi gasesc si eu o toba mai sport ceva sa scoata un sunet mai frumos asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adibiker Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 Eu te-as sfatui sa demontezi inelele(daca o sa reusesti, depinde si de modelul tobei si de gradul de coxare) si o sa ai un sunet mai suparat si o sa scapi de fluieraturi.Daca nu, poti opta pt alta toba un MICRON sau un AKRAPOVIC..........dar se simte la buzunar,le poti gasi la majoritatea firmelor moto ex Motoboom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 Ce auzi tu e "sunetul GPZ", cine a avut asa ceva sau a mers la drum cu prieteni cu GPZ/KLE il cunosc. Chiar si cu modificari la toba, tot isi pastreaza un pic timbrul. Ai 3 solutii: -il lasi asa - daca te dau banii afara din casa iti comanzi o toba noua sport "de firma" - daca nu iti provoci rani cu un ciocan, o dalta si un patent, modifici toba si modelezi sunetul cum vrei . Varianta beta 2 , daca nu te referi la sunetul normal al evacuarii , e posibil sa ai sistemul de evacuare neetans, caz in care auzi un fas-fas-fas care la turatie se aude faaaaassssssssss. Verifici, strangi suruburi, bagi silicon, sfoara de azbest sau ce o mai trebui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_kle Postat Februarie 2, 2006 Autor Share Postat Februarie 2, 2006 Ce auzi tu e "sunetul GPZ", cine a avut asa ceva sau a mers la drum cu prieteni cu GPZ/KLE il cunosc. Chiar si cu modificari la toba, tot isi pastreaza un pic timbrul. Ai 3 solutii: -il lasi asa - daca te dau banii afara din casa iti comanzi o toba noua sport "de firma" - daca nu iti provoci rani cu un ciocan, o dalta si un patent, modifici toba si modelezi sunetul cum vrei . Varianta beta 2 , daca nu te referi la sunetul normal al evacuarii , e posibil sa ai sistemul de evacuare neetans, caz in care auzi un fas-fas-fas care la turatie se aude faaaaassssssssss. Verifici, strangi suruburi, bagi silicon, sfoara de azbest sau ce o mai trebui. Slut. Nu ma dau banii afara din casa da as avea cam 150euro pt o toba, o fi mai mult unde am cautat eu n-am gasit ceva sa se pot la kle da cred ca tre sa mai incerc. Oricum multumesc mult pt sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 si al meu facea la fel dar nu ma deranjat deloc dimpotriva chiar imi placea. uita-te pe ebay dupa un esapament relativ ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 (editat) Am si eu o intrebare pt cine are kle sau a avut, kle-ul meu scoate un fluierat pe esapament in relanti, si vreau sa stiu daca e normal. I rest merge bine nu are probleme sau alte sunete. Poate sa ma ajute cineva sa-mi gasesc si eu o toba aftermarket pt kle? am si eu un amic cu un gpz 500 (parca e acelasi motor) si la el se auzea acelasi suierat ..si da e cam enervant:) el a gasit solutia cu un burghiu lung si acuma chiar suna mai nervos parca ar fii ceva motor de viteza de 1000cm3 (cred ca a infipt burghiul pe ambele gauri ale tobei si daca nu ma insel si una in partea de jos si daca nu reusesti asa dalta si ciocanu succes Editat Februarie 20, 2006 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_kle Postat Februarie 23, 2006 Autor Share Postat Februarie 23, 2006 am si eu un amic cu un gpz 500 (parca e acelasi motor) si la el se auzea acelasi suierat ..si da e cam enervant:) el a gasit solutia cu un burghiu lung si acuma chiar suna mai nervos parca ar fii ceva motor de viteza de 1000cm3 (cred ca a infipt burghiul pe ambele gauri ale tobei si daca nu ma insel si una in partea de jos si daca nu reusesti asa dalta si ciocanu succes da e acelasi motor da gpz-ul are 2 tobe nu cred ar iesi acelas lucru nu vreau chiar asa mai bine o las asa decat sa o gauresc sau strangceva timp si-mi iau o toba mai sportiva, oricum mult pt sugestie. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kool Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 si eu tot kle da sa stii ca nu e un zgomot anormal pana intr-o limita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 Axo, pentru etansarea traseului de evacuare nu e suficient silicon rezistent la temperaturi inalte, o mai trebui si sfoara de azbest? pe linga aspectul ecologic, cred ca e mai proasta decit silicoanele astea moderne ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate