TaChe Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 Sa o stapanesti sanatos ! O sa mergi si tu la arat cu Dragonul si ai lui ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 S-a stapanesti bine! Primul drum trebuie sa-l facem pe la Azuga, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 Merci pt urari! Deja simteam cum incepe sa-mi fiarba sangele in vene. Am gasit deja o multime de lucruri care trb facute pe www.transalp.de. Aerisire pt releul de incarcare, intarituri deasupra CDI-ului ca sa nu crape, etc.. Plus ce mai stiu si eu de la prieteni care au asa ceva care ar fi hibele... Am deja mansoane incalzite pt ea, mai trb sa-i cumpar niste hand guard-uri si sa vad cum construiesc niste crash bars. Carena aia fata e ditamai bestia, s-a dus cu slalomul printre masini Am mers cu un amic s-o vad, pe un Transalp, dar el nu avea fata, era la lipit Deh, buf, trosc si caput... Si cand am vazut-o pe a mea cu ditamai botul mi-am zis "Mama!! Da mare mai e!!! Mda. D-ale motociclistilor Si el a exclamat la fel, se gandea sa renunte complet la a o mai face, a uitat cat se lateste cu ea Sal. Sa-l stapanesti sanatos. L-ai luat de la Cosmin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate