daddyf12 Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 (editat) am desfacut si eu azi ambreiajul si variatorul.... 1)ce ziceti acest ambreaj cat e de uzat...poate fi asa de uzat incat turat la maxim la deal sa patineze???? 2)la variator...am gasit o piulita..aia e limitarea ce spuneti? 3)recomandatimi niste role pt malaguti care sami dea mai multa viteza..macar 5 km /h..am desfacut si rolele si 2 dintre ele erau destul de uzate.. Editat Aprilie 29, 2009 de daddyf12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n3bunu Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 am desfacut si eu azi ambreiajul si variatorul.... 1)ce ziceti acest ambreaj cat e de uzat...poate fi asa de uzat incat turat la maxim la deal sa patineze???? 2)la variator...am gasit o piulita..aia e limitarea ce spuneti? 3)recomandatimi niste role pt malaguti care sami dea mai multa viteza..macar 5 km /h..am desfacut si rolele si 2 dintre ele erau destul de uzate.. Stai linistit cu ambreiajul mai merge...eu am avut unu care ajusese la fier Saiba aia este posibil sa fie limitarea se cunoaste si pe variator cat a urcat cureaua de sus. Role nu stiu ce sa iti zic nu am avut 2t. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 e bun ambreiajul ala din poze (chinezesc de altfel)...dc vrei "mai repede" pune role un pik mai grele (cantareste-le la bijuterie si pune cu un gram, doua per buc mai grele (vei avea demaraj mai lent, dar viteza de varf mai mare). Saiba este neimportanta, dar poti renunta la ea, fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daddyf12 Postat Aprilie 29, 2009 Autor Share Postat Aprilie 29, 2009 daca ambreiajul e bun dc atunci cand urc la deal cu acceleratia la maxim scuterul nu mai trage si motorul se opreste?ce sa aiba ...am curatat carbu' da tot asa face ce sa fie...daca urc cu acceleratia la jumatate urca pls help Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n3bunu Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 daca ambreiajul e bun dc atunci cand urc la deal cu acceleratia la maxim scuterul nu mai trage si motorul se opreste?ce sa aiba ...am curatat carbu' da tot asa face ce sa fie...daca urc cu acceleratia la jumatate urca pls help Daca era ambreiajul motorul se tura ca dracu in deal cu acceleratia la maxim iti tragea infect dar nu iti murea motorul ..mai schimbai si tu segmentii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 Maryuse de unde sti tu ca e chinezesc? Eu bag mana in foc ca e 100% italienesc, made by minarelli. Chiar ma crucesc cand ma gandesc de unde ti-a venit ideea asta. Daca te uitai la profil iti dadeai seama, are f12. Ambreiajul inca merge, atata tot sa fie uzat uniform. Saiba este foarte importanta Ca orice saiba preseaza ceva pe altceva. In cazul de fata preseaza fulia de aerisire, pe care sta, si cureaua pe ambielaj. Fara acea saiba , fulia ar juca si ar pierde din aderenta. Ar defecta multe pe-acolo(celelalte seibi si prinderi de la variator) daca ai da-o jos. Nu este o limitare. Motorul tau se ineaca, nu are legatura cu ambreiajul sau variatorul. Eu zic sa-i mai dai aer... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 Regleaza carburatorul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daddyf12 Postat Aprilie 30, 2009 Autor Share Postat Aprilie 30, 2009 multumesc pt sfaturi;) ai dreptate cu saiba am scos o si nu e nici pe departe o limitare...o voi pune inapoi....acum astept sa mi vina noul ambreiaj sport sa vad cum se comporta cu ala:X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate