exores Postat Iunie 14, 2009 Autor Share Postat Iunie 14, 2009 Faine pozele,mai bagati,sariti cu ele Fain si evenimentul in sine,a meritat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kon_robi Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Hai ca pun si eu cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ryder Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 ar fi treaba buna sa megem si in wekendul asta undeva de vineri cu corturile cine ce zice poate la acis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 15, 2009 Autor Share Postat Iunie 15, 2009 (editat) ar fi treaba buna sa megem si in wekendul asta undeva de vineri cu corturile cine ce zice poate la acis vedem pe weekend cum stam cu taieteii si incotro ne ducem,dar astea le propunem la iesiri.....ture Editat Iunie 15, 2009 de exores Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOGDAN M Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Wekendul acesta se va desfasura a 3-a etapa a Romanian Super Bike pe circuitul de la Hungaroring, distanta aproximativa fiind de 300 km din Zalau din care cam 180 pe autostrada. ptr cei interesati programul copetitional incepe de sambata dupamasa cu o cursa de anduranta de 4 ore iar duminica cele 2 curse la clasa SBK, 1 la SPS si una la clasa SBK (Best of The Rest). Eu voi pleca joi seara ptr a prinde sesiunea de antrenamente de vineri si voi concura la cele 2 curse SBK.Sper ca totul sa decurga ok.Ptr cei interesati, sa ajunga acolo si nu numai astept intrebarile voastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 16, 2009 Autor Share Postat Iunie 16, 2009 Wekendul acesta se va desfasura a 3-a etapa a Romanian Super Bike pe circuitul de la Hungaroring, distanta aproximativa fiind de 300 km din Zalau din care cam 180 pe autostrada. ptr cei interesati programul copetitional incepe de sambata dupamasa cu o cursa de anduranta de 4 ore iar duminica cele 2 curse la clasa SBK, 1 la SPS si una la clasa SBK (Best of The Rest). Eu voi pleca joi seara ptr a prinde sesiunea de antrenamente de vineri si voi concura la cele 2 curse SBK.Sper ca totul sa decurga ok.Ptr cei interesati, sa ajunga acolo si nu numai astept intrebarile voastre. Succes Bogdane si sa ne aduce rezultate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOGDAN M Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Ieri am sosit de la Hungaroring, o etapa frumoasa cu o organizare buna, multi piloti romani dar si multi straini. Vremea a fost superba vineri si sambata pana dupamasa cand a inceput sa se raceasca si sa ploua neancetat pana duminica dupamasa. Foarte multi piloti printre care si eu am renuntat la cursa programata ptr duminica din cauza ploii si a temperaturii. Problemele sau tinut lant de noi si cu motocicleta care se pare ca nu ne-a ajutat mai deloc, avand probleme neancetat . Una peste alta o etapa buna, circuit nou ptr mine si deosebit de spectaculos. Asteptam urmatoarea etapa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 22, 2009 Autor Share Postat Iunie 22, 2009 Ieri am sosit de la Hungaroring, o etapa frumoasa cu o organizare buna, multi piloti romani dar si multi straini. Vremea a fost superba vineri si sambata pana dupamasa cand a inceput sa se raceasca si sa ploua neancetat pana duminica dupamasa. Foarte multi piloti printre care si eu am renuntat la cursa programata ptr duminica din cauza ploii si a temperaturii. Problemele sau tinut lant de noi si cu motocicleta care se pare ca nu ne-a ajutat mai deloc, avand probleme neancetat . Una peste alta o etapa buna, circuit nou ptr mine si deosebit de spectaculos. Asteptam urmatoarea etapa. Las ca data viitoare va fi mai bine,daca schimbi motorul clar si daca ajuta vremea.Nu-i de mirare ca motorul asta nu te-a ajutat avand in vedere ca l-ai dus diirect din service si ai tot bibilit pe el pana in ultimul moment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOGDAN M Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Da sa speram ca pentru etapa urmatoare care se va desfasura la Most, voi avea un motor competitiv si in stare perfecta ptr ca rezultatele sa inceapa sa apara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 29, 2009 Autor Share Postat Iunie 29, 2009 (editat) Postez din timp evenimentul de la Nyirabrany (Ungaria).Este vorba de o intrunire moto cu multe evenimente frumoase(cascadorii,jocuri,istorie,streptease si concerte),lume faina.Intrarea este cam 20,ron(1500 de forinti)in rest preturi cuminti la articole,mancaruri si alte beri.Din Zalau pana la locatie ar fi cam 100 de km,care majoritea sunt pe teritoriul patriei.Sunt bineveniti cu noi si motociclisti din alte zone care sunt curiosi de un raid si pe taramuri straine.Care vor detalii ii rog sa imi ceara nr. de telefon la privat.Plecarea va fi in data de 4 iulie ora 9:00 din benzinaria MOL (Zalau)Care poate confirma prezenta este mai mult decat salutat.Asfalt uscat. Editat Iunie 29, 2009 de exores Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dext3r Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Postez din timp evenimentul de la Nyirabrany (Ungaria).Este vorba de o intrunire moto cu multe evenimente frumoase(cascadorii,jocuri,istorie,streptease si concerte),lume faina.Intrarea este cam 20,ron(1500 de forinti)in rest preturi cuminti la articole,mancaruri si alte beri.Din Zalau pana la locatie ar fi cam 100 de km,care majoritea sunt pe teritoriul patriei.Sunt bineveniti cu noi si motociclisti din alte zone care sunt curiosi de un raid si pe taramuri straine.Care vor detalii ii rog sa imi ceara nr. de telefon la privat.Plecarea va fi in data de 4 iulie ora 9:00 din benzinaria MOL (Zalau)Care poate confirma prezenta este mai mult decat salutat.Asfalt uscat. Care mergeti din zalau ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 29, 2009 Autor Share Postat Iunie 29, 2009 (editat) Care mergeti din zalau ?? Inca nu am facut lista,dar urmeaza in 2 zile o sa stiu mai concret cine,ce,cum si postez.In mare se anunta cativa.Eu,Ianu,Zaharia,Ionel,Muri,Pletuca,Feher,Kisu,Perudi,Crasna.etc Mai vin si 1,sau 2 masini cu noi pentru carat berule si alti simpatizanti,sau simpatizante Editat Iunie 29, 2009 de exores Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ryder Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 da ca nu ma duc cu cortul la mihaeni atunci vin dar inca nu stiu sigur am vazut ca scrie si de "posibilitate de cazare" la CORT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter33 Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Ma bag cu 4X4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 29, 2009 Autor Share Postat Iunie 29, 2009 da ca nu ma duc cu cortul la mihaeni atunci vin dar inca nu stiu sigur am vazut ca scrie si de "posibilitate de cazare" la CORT ii boring la Mihaeni,o sa te plictiosesti langa carnati si clisa nu are acelasi gust Vezi tu ce faci,poate te razgandesti Ma bag cu 4X4 Bun asa ca sa putem sa-ti buldusim masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso_by_sec Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 Postez din timp evenimentul de la Nyirabrany (Ungaria).Este vorba de o intrunire moto cu multe evenimente frumoase(cascadorii,jocuri,istorie,streptease si concerte),lume faina.Intrarea este cam 20,ron(1500 de forinti)in rest preturi cuminti la articole,mancaruri si alte beri.Din Zalau pana la locatie ar fi cam 100 de km,care majoritea sunt pe teritoriul patriei.Sunt bineveniti cu noi si motociclisti din alte zone care sunt curiosi de un raid si pe taramuri straine.Care vor detalii ii rog sa imi ceara nr. de telefon la privat.Plecarea va fi in data de 4 iulie ora 9:00 din benzinaria MOL (Zalau)Care poate confirma prezenta este mai mult decat salutat.Asfalt uscat. am reusit sa schimb leii in forintzi....deci prezent! fac tot posibilul sa ajung pe ora 9;00 la benzinarie ,deoarece la dimineata la ora 8 ies de la joob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iulie 3, 2009 Autor Share Postat Iulie 3, 2009 am reusit sa schimb leii in forintzi....deci prezent!fac tot posibilul sa ajung pe ora 9;00 la benzinarie ,deoarece la dimineata la ora 8 ies de la joob Toata stima. Prezent si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 Astia care nu tradam tara iesim azi la o tura scurta? nu mai zic ora ca nu depinde numa de mine, da cam pe la 13 cred ca pot iesi. Ne vedem pi deal? Dicstractie celor plecati in Franta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 Astia care nu tradam tara iesim azi la o tura scurta? nu mai zic ora ca nu depinde numa de mine, da cam pe la 13 cred ca pot iesi. Ne vedem pi deal?Dicstractie celor plecati in Franta iesim iesim da un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kon_robi Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 9-11 iulie intrunire moto in Ungaria locatia: KISUJSZALLAS http://www.griffmc.hu/tart.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iulie 6, 2009 Autor Share Postat Iulie 6, 2009 9-11 iulie intrunire moto in Ungaria locatia: KISUJSZALLAS http://www.griffmc.hu/tart.html Nincz penz ...incercam sa ne regeneram financiar pt intrunirea vikingilor,de la Petresti (jud Satu Mare),care este in ultimul weekend din luna asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kon_robi Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Nincz penz ...incercam sa ne regeneram financiar pt intrunirea vikingilor,de la Petresti (jud Satu Mare),care este in ultimul weekend din luna asta.. no bn.. e si asta un eveniment... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iulie 6, 2009 Autor Share Postat Iulie 6, 2009 no bn.. e si asta un eveniment... Stiu,dar ne-ai facut pofta cu el si mai ales piscina aia dimineata este exact picanteria ideala de dupa betie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irol Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 (editat) 9-11 iulie intrunire moto in Ungaria locatia: KISUJSZALLAS http://www.griffmc.hu/tart.html din cluj vom fi prezenti in jur de 40 de motoare am fost si anul trecut ii super locatia nu se compara cu nimic de la noi merita banii Editat Iulie 7, 2009 de irol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iulie 7, 2009 Autor Share Postat Iulie 7, 2009 Deja mi ciuda Clar ca locatia este super si cu siguranta distractia pe masura,din pacate am aflat prea tarziu de ea,dar la anu nu o vom rata.Pana una alta distractie faina celor care mergeti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate